Care sunt șansele sportivelor românce la tenis în perioada următoare?

Tenisul de câmp a câștigat tot mai mulți fani în ultimii ani, dată fiind și ascensiunea sportivelor din România în topurile mondiale. Pe lângă plăcerea de a urmări spectacolul sportului alb, pasionații de tenis fac predicții și pariază pe sportivii preferați, ceea ce le poate aduce un câștig suplimentar.

Ce a adus nou anul 2021?

După o perioadă mai complicată în zona competițională, afectată și ea de pandemia de COVID-19, sportivii au revenit pe teren cu și mai multă determinare și energie. Anul 2021 a venit și cu o serie de modificări în privința denumirii turneelor, astfel:

– turneele Internațional și cele din seria 125K au fost redenumite ca WTA 250;

– turneele Premier au devenit WTA 500;

– turneele WTA Premier Mandatory și Premier 5 au devenit WTA 1000.

Iată care sunt competițiile care vor avea loc în ultimele 3 luni din an:

Circuitul WTA:

Octombrie

BNP Paribas Open (Indian Wells): 6-17 octombrie;

Upper Austria Ladies Linz: 11-17 octombrie;

Tenerife Ladies Open: 18-24 octombrie;

Kremlin Cup: 18-24 octombrie;

Transilvania Open (Cluj-Napoca): 25-31 octombrie;

Courmayeur Ladies Open: 25-31 octombrie.

Circuitul ATP:

Octombrie

BNP Paribas Open (Indian Wells): 7-17 octombrie;

Kremlin Cup (Moscova): 18-24 octombrie;

European Open (Antwerpen): 18-24 octombrie;

Viena Open: 25-31 octombrie;

St. Petersburg Open: 25-31 octombrie;

Noiembrie

Paris Masters: 1-7 noiembrie;

Stockholm Open: 7-13 noiembrie;

Next Gen ATP Finals: 9-13 noiembrie;

Finala ATP: 14-21 noiembrie;

Finala Cupa Davis: 22-28 noiembrie.

În clasamentul WTA (feminin), pe primele locuri se situează Ashleigh Barty, Aryna Sabalenka, Naomi Osaka, Karolina Pliskova și Elena Svitolina. Din păcate, accidentările repetate au făcut ca Simona Halep să nu mai intre în top 10, renunțând să mai participe la o serie de competiții, însă mai poate reveni pe final de an. Pe de altă parte, sportiva canadiancă de origine română Bianca Andreescu a reușit să intre în acest top, aflându-se pe locul 7.

Sorana Cârstea a avut, de asemenea, o evoluție bună în ultima perioadă, fiind poziționată pe locul 39, în timp ce Irina Begu ocupa, la începutul lunii septembrie, locul 63 în clasamentul WTA. Ana Bogdan se află pe locul 102, însă este într-o formă bună și mai poate avansa, în timp ce Monica Niculescu se poziționează pe un onorabil loc 60, înaintea Irinei Begu. 

Clasamentul masculin este în continuare dominat de Novak Djokovic, urmat de Daniil Medvedev, Stefanos Tsitsipas, Alexander Zverev și Rafael Nadal. Din păcate, niciun român nu se află în prezent între primii 100 de tenismeni la nivel mondial.

Totuși, până la finalul anului, se mai pot produce modificări în ierarhie. Pe lângă neprevăzutul accidentărilor, chiar și marii sportivi pot avea o zi mai proastă sau să întâlnească un oponent clasat mult mai jos, dar într-o formă fizică mult mai bună.

Dacă ți-ai propus să mizezi pe sportivii tăi preferați și să ai și un câștig financiar, pariază pe tenis aici, la Sportingbet.ro, după ce ai evaluat și cotele de pariuri. Ține cont, însă, că acestea se pot schimba. Pentru a-ți mări șansele de câștig, urmărește constant ultimele evoluții din sportul tău preferat. Sigur că aici există și o oarecare doză de noroc – ascultă-ți și intuiția!

Nu uita, de asemenea, să pariezi responsabil. Pariurile sportive nu ar trebui să te facă să ajungi în zona unui disconfort financiar, ci dimpotrivă. De asemenea, este important să joci doar la case de pariuri licențiate, pentru a evita situațiile neplăcute. Există, este foarte adevărat, și pariori profesioniști, pentru care această pasiune a devenit aproape o meserie, însă numărul acestora este foarte mic. Nu te aștepta să obții peste noapte câștiguri colosale și investește doar sumele pe care ți le poți permite!

Sursa foto: Pixabay.com

🅿️ Articol publicitar

You May Also Like