Conducerea HCM Râmnicu Vâlcea, acuzată că a încercat să înşele o handbalistă

 

Acuzaţii incredibile la adresa conducerii HCM Râmnicu Vâlcea, club patronat de Primăria Râmnicu Vâlcea. Presa centrală relatează că oficialii echipei râmnicenii au refuzat constat să-i achite drepturile salariale handbalistei Janina Rouă, fostă Luca, în valoare de 31.000 de lei. Motivul ar fi fost acela că jucătoarea a fost accidentată şi, în perioada aceea, nu a prestat activitate sportivă de performanţă.

Handbalista însă, rezolvată, s-a adresat printr-un memoriu Consiliul de Administraţie al Federaţiei Române de Handbal, care în data de 24 octombrie a obligat clubul din Râmnicu Vâlcea să respecte obligaţiile asumate prin contractul încheiat cu sportiva şi să îi achite drepturile salariale restante. Dacă HCM Râmnicu Vâlcea nu se conformează, va fi pornită executarea silită asupra conturilor, bunurilor şi veniturilor clubului, dar va primit şi sancţiunile sportive incidente

În luna ianuarie 2016, sportiva Janina Rouă a suferit o accidentare într-un meci în care a evoluat pentru echipa din Rm.Vâlcea la care este legitimată, urmată de o intervenţie chirurgicală la genunchiul drept. Din această cauză, ea nu a mai putut juca în meciurile oficiale ale HCM.

You May Also Like