Krnic și Mitrache, transferuri anunțate de HCM

Situată de locul 7 în sezonul trecut al Ligii Naționale, HCM Râmnicu Vâlcea are ambiții mai mari pentru viitorul sezon și încearcă întărirea lotului. Astfel, conducerea HCM-ului a anunțat ieri perfectarea a încă două transferuri: interul stânga Natasa Krnic (29 ani) și extrema dreapta Cristina Mitrache (20 ani).
Originară din Croația, Krinic a jucat pentru naționala Muntenegru și a evoluat ultima dată la Danubius Galați. ”M-am decis să semnez cu Vâlcea, deoarece îmi place proiectul pus la punct de conducerea clubului. Sper sa fim o echipă puternică, să ne situăm cât mai sus în clasament și să jucăm în cupele europene. Sunt foarte pozitivă și am mare încredere în HCM Râmnicu Vâlcea” a spus Krnic pe pagina de facebook a clubului vâlcean.
Mitrache este originară din Rm.Vâlcea, s-a lansat la CN Energetic și a evoluat sezonul trecut tot în Liga Națională, la Măgura Cisnădie. ”Mă bucur că am fost aleasă pentru a mă alătura acestei echipe, pe care am admirat-o întotdeauna. HCM Râmnicu Vâlcea este o echipă iubită, care joacă mereu cu sala plină. Sunt încrezătoare în mine și în proiectul prezentat de HCM. Aștept cu nerăbdare să îmbrac tricoul HCM-ului și să mă bucur de handbal” a declarat Mitrache.
HCM a mai semnat până acum cu Marta Herrero Lopez, Alicia Fernandez Fraga (ambele Bera Bera), Natalia Vasilevskaya (Bekescsaba), Raluca Băcăoanu (Măgura Cisnădie) și Sara Vukcevic (VAC). Campania de achiziții a clubului vâlcean va continua în perioada viitoare.

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.