Noul antrenor al CSM Ramnicu Valcea vrea sa aduca 2-3 fotbalisti de la Petrolul

Ionel „Jerry” Gane a semnat un contract cu CSM Ramnicu Valcea pe o perioada de un an, cu posibilitate de prelungire. Planurile sale sunt mari in sezonul 2016-2017, iar pentru a-si realiza obiective el crede ca ar mai avea nevoie de cativa fotbalisti de valoare, care sa completeze lotul „Viperelor albastre”. Gane are si solutii, el sustinand ca isi doreste cativa jucatori de la Petrolul Ploiesti, de la care asteapta un raspuns.

„Au fost discutii la Liga I, dar nu s-au finalizat si am zis sa nu astept, plus ca cei de aici m-au dorit si in trecut si nu am putut sa raspund afirmativ. Exista stabilitate, desi salariile nu sunt mari, dar se dau la timp. Sunt conditii bune pentru a lucra si pentru a incerca realizarea obiectivelor marete. Trebuie sa cunosc bine echipa si sa vedem daca putem completa lotul cu alti jucatori de calitate, care sa aduca un plus de experienta. Ne dorim sa terminam in prima parte a clasamentului, sa practicam un fotbal de calitate si sa readucem publicul la stadion.
Astept acordul unor jucatori pe are i-am pregatit la Petrolul, macar 2-3 … Vom ramane in zona pentru a ne pregati, avem deja programate doua meciuri amicale, unul cu Juventus, unul cu Pandurii.
Va fi un campionat greu, dar nu stim cate echipe vor lua startul” a- a declarat Gane, la „Fotbal la matineu”.

Foto: CSM Ramnicu Valcea Facebook

You May Also Like