Parcurs IMPECABIL! SCM Râmnicu Vâlcea a învins-o şi pe Gloria Buzău

Presa naţională de sport comentează în termini pozitivi, elogioşi chiar, parcursul echipei de handbal feminin SCM Râmnicu Vâlcea. Redăm integral un articol din Gazeta Sporturilor.

SCM Râmnicu Vâlcea a câștigat a câștigat azi al 13-lea meci consecutiv în Liga Națională, 29-22 cu nou promovata Gloria Buzău, formație care a chinuit-o serios pe CSM București.

Echipa care nu demult a chinuit la București pe CSM, campioana înscriind ultimele patru goluri ale partidei, revenind de la 23-26, pentru a câștiga cu 27-26! nu a mai dat emoții și vâlcencelor.

SCM Râmnicu Vâlcea și-a ținut partenera la distanțătot timpul, a condus cu 13-10 la pauză, iar în partea a doua s-a desprins decisiv. Evoluție excelentă pentrucâteva dintre jucătoarele liderului, toate însăstraniere„: Alicia Fraga Fernandez, Natalia Vasileuskaia, Samara da Silva. Buzăul a contat, înprimul rând, pe bielorusa Dziana Ilina și pe Alina Ilie, interul dreapta, fosta campioană mondială de junioare.

Tot în etapa a 14-a, duminică, Minaur Baia Mare a învins la Galați, 19-18, cu CSM, iar Corona Brașov a surclasat pe Universitatea Cluj, 34-27.
SCM Rm. Vâlcea rămâne lider cu 39 de puncte, cu 3 peste CSM București și cu 16 peste Măgura Cisnădie, a treia clasată. Continuă lupta de la distanță între Vâlceași CSM București, care ar putea fi stabilită definitiv înjocul direct, din etapa a 18-a, peste 4 etape, pe 13 martie. (www.gsp.ro)

You May Also Like