Preşedintele Rădulescu despre sprijinul financiar pentru HCM: „Vom studia atât încadrarea bugetară, cât şi condiţiile legale!”

 

Conducerea HCM Râmnicu Vâlcea a solicitat sprijin financiar la Consiliul Judeţean Vâlcea pentru sezonul competiţional 2017-2018, suma cerută ca sponsorizare fiind de 55.000 de euro. Preşedintele CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu, dornic să ajute echipa de handbal să obţină performanţele pe care le-a avut odată Oltchim, a promis că va analiza solicitarea conducerii HCM şi va încerca să găsească o soluţie legală.

„Vreau să vă spun că suntem onoraţi de propunerea dvs. şi toţi consilierii judeţeni cred că vor analiza destul de bine şi cu responsabilitate propunerea pe care ne-aţi făcut-o. Suntem de acord să sprijinim tot ceea ce înseamnă sport de performanţă în judeţul Vâlcea şi vă asigur că vom studia atât încadrarea bugetară, cât şi condiţiile legale prin care vă putem sprijini. Vă asigurăm de întreaga noastră disponibilitate de a găsit o soluţie pentru a vă sprijini” – a precizat preşedintele Constantin Rădulescu, în cadrul şedinţei ordinare a Consiliului Judeţean Vâlcea.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like