Primarul Gutău, după victoria SCM Râmnicu Vâlcea: “Aţi reînviat o tradiţie pe care, o vreme, am crezut-o dispărută definitiv”

Și-a dorit din tot sufletul să reînvie spiritul handbalului vâlcean de pe vremea Oltchimului, a luptat pentru asta și a reușit. Este vorba despre primarul Râmnicului, Mircia Gutău, care încă de când a preluat mandatul a declarat că va încerca să ducă echipa de handbal feminin a municipiului din nou în top. Acum, după ce SCM Râmnicu Vâlcea a câștigat Supercupa României, iar aseară a învins categoric campioana CSM București, edilul a transmis un mesaj emoționat tuturor jucătoarelor, dar și suporterilor.

„Vă mulțumim! Cred că aceste două cuvinte exprimă în modul cel mai mai succint posibil sentimentele pe care comunitatea Râmnicului le are faţă de echipa de handbal feminin Sport Club Municipal, în contextul rezultatului deosebit obţinut marţi după-amiază în faţa echipei CSM Bucureşti.

Aşadar,

Vă mulţumim pentru că aţi reînviat o tradiţie pe care, o vreme, am crezut-o dispărută definitiv!

Vă mulţumim pentru sentimentul de mândrie locală pe care l-aţi readus în rândul iubitorilor vâlceni ai handbalului şi ai sportului în general!

Vă mulţumim pentru valurile de emoţie care ne inundă de fiecare dată când vă vedem jucând, indiferent dacă suntem în sala de sport sau în faţa televizoarelor!

Vă mulţumim pentru surprizele frumoase pe care ni le oferiţi la aproape fiecare meci!

Vă mulţumim pentru modul în care coagulaţi în jurul echipei o întreagă comunitate care vă iubeşte şi vă respectă!

Şi vă mulţumim pentru că aţi dovedit că munca neîncetată, efortul continuu şi lucrul în echipă pot sta la baza succesului, oricât de improbabil ar putea părea la început de drum!

Nu în ultimul rând şi rămânând în aceeaşi notă, doresc să mulţumesc şi să transmit respectul administraţiei locale tuturor suporterilor care încurajează la fiecare meci, indiferent unde acesta se dispută, echipa de handbal a Sport Club Municipal!

Mult succes în competiţiile viitoare! Suntem cu toţii, alături de voi!” – Mircia Gutău, primar.

You May Also Like