Stadionul Municipal din Zăvoi va găzdui cele trei jocuri ale ”barajului” de promovare din cadrul Regiunii 5 Sud-Est, Grupa A.

Campioanele din Dâmboviţa, Dolj şi Argeş se vor înfrunta astfel pentru un singur loc promovabil la Liga a III-a. Cele trei jocuri de la Râmnicu Vâlcea se vor disputa conform protocolului întocmit de Ministerul Sănătății și Ministerul Tineretului și Sportului, fără spectatori. 

Aflat în administrarea clubului SCM Rm. Vâlcea, Stadionul Municipal asigură condiţii foarte bune pentru jocurile de fotbal, terenul fiind îngrijit şi arătând foarte bine. ”Suntem onorați că FRF ne-a încredințat organizarea acestui turneu de baraj, care este printre cele mai puternice din cele 14 care se dispută, având o încărcătură emoțională mare pentru toți participanții. Stadionul Municipal îndeplinește toate condițiile, totul este pregătit, gazonul arată excelent și vom respecta toate normele sanitare impuse de lege. Sunt convins că organizarea noastră va fi una perfectă” a anunțat Jean Turmacu, șeful secției de fotbal din cadrul SCM Râmnicu Vâlcea. 

Program turneu promovare Râmnicu Vâlcea:

01 august 2020, ora 17.30: Unirea Dăbuleni (Dolj) – Voința Budeasa (Argeș)

05 august 2020, ora 17.30: Roberto Ziduri (Dâmbovița)– Unirea Dăbuleni (Dolj)

08 august 2020, ora 17.30: Voința Budeasa (Argeș) – Roberto Ziduri (Dâmbovița)

loading...

You May Also Like