VÂLCENI cu care ne MÂNDRIM. Cristina Vărzaru s-a retras din handbal

 

Şi-a încheiat cariera în stil mare, aşa cum şi-a trăit întreaga viaţă de sportivă. Handbalista vâlceancă Cristina Vărzaru a obţinut week-end-ul trecut ultima medalie de aur din cariera sa, întregindu-şi astfel colecţia personală impresionantă. Ea a decis să-şi pună ghetele în cui la vârsta de 38 de ani, după ce a luat medalia de aur în Cupa României, obţinută cu CSM Bucureşti.

Câştigătoare de patru ori a Ligii Campionilor, Cristina Vărzaru este una dintre cele mai titrate jucătoare din handbalul feminin, ea făcând senzaţie ani la rând la echipe ca Oltchim Râmnicu Vâlcea, Rapid Bucureşti, Viborg HK şi CSM Bucureşti.

„Mi-am petrecut ultimii 27 de ani din viaţă într-o relaţie care mi-a oferit mai mult decât aş fi îndrăznit să visez vreodată. O relaţie pentru care am făcut tot ce am putut. Cu muncă multă, multă de tot, cu pasiune, cu foame de realizare, cu dorinţa de a fi mereu mai bună decât toţi ceilalţi. Cu frământări, cu disperare. Cu lacrimi, de fericire sau amare. Cu dorinţa de a nu-mi dezamăgi familia. Cu inima deschisă. Întotdeauna. Handbalul mi-a întors de fiecare dată dragostea pe care uneori n-am ştiut cum să i-o arăt, dar de cele mai multe ori am reuşit s-o fac. Şi m-a transformat în persoana care sunt astăzi şi de care sunt extrem de mândră. O voi lua de la capăt din altă postură, dar în aceeaşi relaţie. Vă mulţumesc pentru tot şi mă înclin” – a scris Cristina Vărzaru pe pagina ei de Facebook.

 

Foto: lead.ro

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.