ZVONOTECA – 17 octombrie 2016

/
  • Luni, 17 octombrie 2016, a avut loc primele probe de evaluare a C.V. – ului şi interviu în cadrul concursului pentru posturile de director şcolar scoase la concurs în Vâlcea. Probele au avut loc tot la centrul special constituit la Colegiul Economic din municipiu, primii şase concurenţi fiind examinaţi. Este vorba despre Uţă Olivia Alina – candidat pentru postul de director la Şcoala Gimnazială „Bratolomeu Valeriu Anania” din Glăvile, Elena Daniela Geornoiu – candidat pentru postul de director la Şcoala Gimnazială Buneşti, Andra Casandra Dolan – candidat pentru funcţia de director la Şcoala Gimnazială Măldăreşti, Cristian Gheorghe Grecu – candidat pentru postul de director la Şcoala Gimnazială Rotăreşti, Mihaela Călinescu – candidat pentru funcţia de director la Şcoala Gimnazială Stoeneşti şi Dumitru Daniel Popescu – candidat pentru funcţua de director la Şcoala Gimnazială „Căpitan Mărăşescu” Stroeşti. Dacă cineva credea că după promovarea examenului scris totul va fi mult mai uşor, ei bine s-a înşelat. Asta pentru că din cei şase candidaţi evaluaţi luni, unul a şi picat. Este vorba despre Olivia Alina Uţă – candidat pentru postul de director la Şcoala Gimnazială „Bratolomeu Valeriu Anania” din Glăvile, care a fost respinsă pentru că nu a prezentat documentele justificative pentru C.V. -ul de la dosar. Sigur, ea poate face contestaţie şi, cu siguranţă va face acest lucru, însă cert este că totul devine de acum foarte interesant.
  • Mai mulţi cetăţeni din Brezoi au distribuit, pe facebook, poze cu o mini – cireadă de vaci, care se plimba pe străzile oraşului. Şi nu oriunde, ci prin centru. Chiar dacă drumul care trece prin Brezoi nu este european, este important, prin prisma faptului că pe acolo se ajunge către staţiunile montane. De altfel, este o ,,privelişte superbă” să vezi câteva vaci printre blocurile brezoiene. Nu este prima dată când animale domestice mari încurcă traficul şi civilizaţia în oraşul de la Gura Lotrului. În urmă cu câţiva ani, principala problemă o constituiau caii care ieşeau pe drum, în localitatea Păscoaia (componentă a Brezoiului). O concluzie: Robert Schell stă bine la şeptel!
  • Scandal din nimic la Şcoala nr. 1 – Take Ionescu, din Râmnicu Vâlcea. Fiica avocatului Victor Stănculescu (mare consilier judeţean şi viitor deputat din partea PNL) a fost trasă de codiţe de un coleg de grupă 0. Gesturile specifice vârstei l-au înfuriat foarte tare pe Stănculescu. Acesta ,,a montat” o parte a colectivului de părinţi pentru a cere mutarea din clasă a băieţelului, nu înainte de a avea o discuţie dură, cu ameninţări şi zbierăte, împotriva copilului, evident timorat. Dacă acum are asemenea apucături, oare cum se va purta atunci când va ajunge deputat?! Vom reveni!
  • Nici nu a fost băgat bine după gratii şi omul de afaceri Virgil Covercă s-a şi îmbolnăvit. Membrii familiei sale – puşi mare parte dintre ei sub control judiciar – se vaită peste tot că afaceristul, care este acuzat de „ţepuirea” statului cu 4 milioane de euro în doar un singur an, se simte foarte rău. Covercă, pare-se, este bolnav de diabet, iar imediat ce a fost arestat preventiv a început să se şi simtă rău.

* Informaţiile din această rubrică trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele făcând parte din categoria zvonurilor sau pamfletului

loading...

You May Also Like