ZVONOTECA – 2 februarie 2017 – VÂLCEA

 • Poliţia Locală Râmnicu Vâlcea a ajuns într-o situaţie critică, directorul Rândunel Bădescu fiind total depăşit de situaţie. Ba mai mult, nu puţini sunt cei care spun că cel care se află de fapt la conducere este Nicolae Sâia, un personaj sumbru, care nu are absolut niciun studiu în domeniu. Conform unor surse, Nicolae Sâia este cel care afirmă prin diferite cercuri că el este cel care-i face munca lui Bădescu, pentru că directorul este bolnav şi depăşit.
 • Şi rămânem tot la Rândunel Bădescu, directorul Poliţiei Locale din Râmnicu Vâlcea. Pensionarul şi-a văzut visul cu ochii de curând, după ce fiica sa, şomeră de meserie, a fost angajată la Evidenţa Populaţiei Râmnicu Vâlcea. Dacă a fost pe drept sau pe nedrept, dacă Bădescu a dat din coate sau nu, nu ştim! Cert este că odrasla directorului s-a văzut cocoţată pe un post călduţ.
 • Un poliţist de la Băbeni, adoptat din alt judeţ de IPJ Vâlcea, circulă pe drumurile publice cu un autoturism proprietate personală la care încă de anul trecut nu i-a mai făcut ITP-ul şi nici nu i-a mai plătit asigurarea. Îi vom spune F.D. acestui agent de poliţie care face naveta zilnic la Râmnicu Vâlcea chiar sub ochii poliţiştilor de circulaţie ai Serviciului Poliţiei Rutiere (SPR) Vâlcea. Ce ziceţi, domnule Ioniţă? E normal ce se întâmplă sau când e vorba de colegii dumneavoastră închideţi ochii?
 • Sunt unii care îl critică, sunt alţii care îi caută nod în papură şi încearcă să-l discrediteze. Însă, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu, îşi vede liniştit de treabă şi este mai implicat ca niciodată în problemele judeţului. Ceea ce alţii nu au făcut în ultimii 15 ani, Costi încearcă să rezolve în acest mandat de 4 ani. Vorbim acum de problemele de la Măciuca, pe care preşedintele judeţului se chinuieşte încă de anul trecut să le rezolve. După multiplele vizite ale lui Costi Rădulescu la Centrul neuropsihiatric, lucrurile încep să revină la normal. Până şi corpul de control al Ministerului Muncii a găsit curăţenie în camere, iar lucrările de modernizare erau în toi. Acum, preşedintele CJ Vâlcea şi-a propus să discute cu primarul din Măciuca despre oportunitatea accesării de fonduri europene pentru a rezolva problema apei curente şi a canalizării de la centrul respectiv.
 • Dacă vrei să afli reţeta de succes a accederii la o funcţie călduţă, după care să freci menta pe banii statului, ei bine cea mai avizată persoană pentru a da sfaturi în acest sens este adjuncta de la Inspectoratul Şcolar Judeţean Vâlcea, Roxana Călina-Roşu. Aceasta, de când a ajuns pe post, nu face altceva decât să se plimbe prin diferite ţări (şi nu pe banii ei – sic!), să-şi ia concedii şi să-şi renoveze biroul. Şi că tot a venit vorba de renovarea biroului, Călina-Roşu şi l-a văruit recent în alb şi şi-a pus jaluzele galbene. Ei da, jaluzele galbene, cinstindu-l astfel pe şeful ei de partid, care o promovează pe toate planurile.
 • Dacă se gândea cineva că recentele dezvăluiri din Spitalul Judeţean Vâlcea îl vor face pe directorul Ponoran să dea înapoi şi să nu-şi mai promoveze „piloşii” în diferite funcţii, s-a înşelat. Asta pentru că pe directorul spitalului îl doare fix în cot de tot şi de toate, el continuând să-şi vadă de treabă şi să ocolească legea aşa cum ştie el mai bine. Una dintre „pilele” sale este Raluca Man. Aceasta este soţia unui recent membru PSD, fost PNL, care a fost pusă director de îngrijiri pe vremea liberalilor. Acum, Raluca Man urmează să fie din nou promovată şi e disperarea atât de mare încât s-au făcut trei rapoarte (fie vorba între noi, două dintre rapoarte aveau mari probleme de legalitate şi erau semnate de Ponoran, Brânzan şi Zaharie) pentru mutarea ei pe postul de asistent la Anatomie Patologică, acolo unde urmează să aibă un salariu de „doar” 7.537 lei, pentru că, nu-i aşa, sporul acolo este de 100%, nu ca la alţi săraci care stau cu un spor de 15%. Interesant este faptul că directorimea nu a dorit să scoată acest post la concurs, legându-se de un profil psihologic al candidatului care nu se cere pentru niciun alt post. Lăstun de la Consiliul Judeţean Vâlcea nu e străin de ceea ce se întâmplă la spital.
 • Ceea ce vă anunţam săptămâna trecută s-a întâmplat. Noul director de îngrijiri al Spitalului Judeţean Vâlcea, Constantin Mihai, şi-a lăsat moştenire postul de asistent şef al Secţiei de Ortopedie. Ancuţa, „mâna sa dreaptă” a fost înscăunată, iar de câteva zile este asistent şef al secţiei amintite.

* Informaţiile din această rubrică trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele făcând parte din categoria zvonurilor sau pamfletului.

loading...

You May Also Like

5 thoughts on “ZVONOTECA – 2 februarie 2017 – VÂLCEA

 1. Haideti sa va spun pe cine sant atenti politistii de ka rutiera Valcea….aveam 2 vecini in masina m au oprit in trafic si au inceput sa i interogheze ca pe niste infractori amenintandu i ca daca nu recunosc ca mi dau mie bani la drum o sa i bage la marturie mincinoasa ,o sa i amendeze 1000 lei si o sa i si aresteze ….s a ajuns in Romania ca oamenii sa fie hartuiti si sa le fie incalcate drepturile la libera circulatie …..asta fac politistii de la rutiera Valcea,nicidecum nu au treaba de colegii lor care nu au taxele la masina platite ….

 2. Asa e, ai dreptate niste nenorociti astia de la rutiera ,si eu am patit exact la fel ,eram cu surorile si cumnatii mei in masina si ne au oprit pe motiv ca fac taximetrie la negru ,ne au dus la sediul de politie ,ne au amenintat , s au purtat cu noi de parca eram niste infractori ,ne au vorbit foarte urat …si pana intr un final de frica sa nu mi ia numerele pe loc ca asa m au amenintat , am dat declaratie cum ca daca mamai prinde o singura data cu vreo persoana in masina imi da amenda 5000 lei si nr luate ….nu e posibil asa ceva , sa ne fie frica sa mai mergem cu prieteni in masina sau cu rude de frica politistilor , ca ei daca vad o masina cu mai multe persoane in ea clar te opresc si te nenorocesc …..RUSINE ….

 3. Si mie mi s-a intamplat in vara lu 2016 ma intorceam de la tara la orasi ,in masina eream cu 3 vecini, care ne despart decat gardurile,casa langa casa mergeau si iei sa faca cumparaturi de la orasi mau rugat sai iau si pe iei la orasi,cand am ajuns la Tatarani un echipaj de politie mi-a facut semn sa trag pe dreapta am tras pe dreapta dupa care a venit domnu MILITIAN ca nu i pot spune politist ca asta e dupa timpu lu Ceasusescu sa ne fie frica de el cand al vedem sa tremuram in fata lui un jegos de militian BD nu dau nume ,care daca oameni din masina nu declara ce vrea el ai ameninta ca le da amenda de 2000 ron cai baga la marturie mincinoasa cai baga la puscarie,omu de frica spune ce zice MILITIANU asta BD ,Rusine

 4. Băi Liviule tata tu chiar nu ai nicio treaba cu limba româna , nu stiu daca am mai citit un articol cu atatea greseli de ortografie , rușinică :(((

 5. Eee,hai sa nu fim rautaciosi cu Liviu …poate s-a grabit si el cand a scris,am inteles ce a vrut sa spuna…ideea e ca si el a patit la fel ca mine si nu mi se pare normal ca intr o tara libera politia rutiera sa ameninte lumea cu amenzi uriase doar pt ca mergem cu un prieten cu masina .Pai eu merg cu cine vreau, e dreptul meu sa mi aleg cu ce vreu sa merg, nu ma poate el obliga sa merg cu rablele de autobuze….dar fac asa doar pt ca patronii de autobuze le umfla buzunarele de bani ….asa s-a ajuns la noi in tara….

Comments are closed.