ZVONOTECA – 21 iunie 2017 – VÂLCEA

REVENIRE: Cu privire la zvonurile conform cărora colonelului Ionel Nuţă, şeful ISU Vâlcea, i s-a făcut rău în elicopterul care a survolat de mai multe ori la Alunu, acesta ne-a contactat şi ne-a informat că sunt total eronate. Colonelul Nuţă susţine că este militar de carieră şi este pregătit profesional şi fizic să facă faţă unor astfel de provocări. El susţine că persoanele care au lansat zvonul sunt răutăcioase şi rău-intenţionate. 

  • Nu puţini sunt poliţiştii vâlceni care afirmă că numirea adjunctului de la Poliţia Municipiului Râmnicu Vâlcea este cel puţin jenantă. Evident că înscăunarea s-a făcut tacit, pentru că la nivelul IPJ Vâlcea există o lipsă de comunicare cum rar vezi la o instituţie de stat care „papă” banii contribuabililor. Însă, am fi curioşi să aflăm pe ce criterii profesionale a fost promovat Valerian Dobra în funcţia de adjunct la Poliţia Municipiului Râmnicu Vâlcea. Sigur, o serie de numiri făcute de conducerea unităţii în ultima perioadă pot fi considerate dubioase, fiind promovaţi pe funcţii poliţişti cu lipsă de experienţă şi cu lacune profesionale, în timp ce ofiţerii serioşi şi profesionişti sunt marginalizaţi şi împiedicaţi să participe la concursuri. În ceea ce-l priveşte pe Dobra, un poliţist ne-a spus că numirea acestuia în funcţie poate fi considerată o „blasfemie”.

 

  • Conducerea Poliţiei Vâlcea ne minte cu seninătate. În raportul trimestrial al unităţii, prezentat în şedinţa Consiliului Judeţean Vâlcea, şeful IPJ Bogdan Berechet a specificat cu aplomb că a susţinut conferinţe de presă în această perioadă. Total eronat! Nu doar că nu a susţinut vreo conferinţă de presă în primele trei luni ale anului, ci jurnaliştii vâlceni nu l-au văzut pe Berechet în vreo conferinţă de când a venit la Poliţia Vâlcea, adică din luna aprilie a anului trecut. Omul este extrem de preţios în exprimare, ca să nu spune că îi scoţi cuvintele din gură cu mare greutate. Sigur, este de înţeles că pe Bogdan Berechet nu prea îl interesează ce se întâmplă la Vâlcea, în condiţiile în care nu ştie cum să fugă mai repede la Piteşti, acolo de unde a venit.

 

  • Sefului ISU Vâlcea i s-a făcut rău în elicopter, atunci când a survolat la Alunu pentru a vedea stadiul alunecării de teren. Conform surselor noastre, colonelul Ionel Nuţă s-a trezit că se simte rău când elicopterul a luat altitudine, el suportând cu greu întreaga survolare. Nu ştim dacă a făcut atac de panică sau are rău de înălţimi, însă din păcate pentru el, şeful ISU a fost nevoit să urce în elicopter şi a doua oară.

 

  • 500 de pagini xeroxate au fost duse la DNA Piteşti de la Poliţia Locală Râmnicu Vâlcea. Cel puţin aşa se aude prin Primăria Râmnicu Vâlcea, zvonurile fiind deja de zile bune. Sursele noastre spun că procurorii DNA au cerut informaţii despre fiecare angajare făcută în ultimii doi ani, dar şi informaţii despre fiecare angajat în parte de la Poliţia Locală. Sigur, gurile rele susţin şi că procurorii anticorupţie ar fi şi fost la sediul Poliţiei Locale în urmă cu câteva săptămâni, însă nu avem confirmarea oficială. Mai umblă vorba că denunţătorul, care a scris circa 30-40 de pagini la DNA, este chiar un angajat al Poliţiei Locale, recunoscut drept un tip recalcitrant. Cine să fie delatorul, oare?

 

  • Şi continuăm tot cu zvonuri de la Poliţia Locală Râmnicu Vâlcea, acolo unde noile angajate se pare că vin le serviciu îmbrăcate nu tocmai decent şi total nedemn de o instituţie ce se vrea a fi serioasă şi care este permanent în vizorul cetăţeanului. Au susţinere politică doar, iar altceva nu le mai interesează! Ruşinos ce se întâmplă acolo!

 

  • Un deputatul pesedist de Vâlcea mai are puţin şi îşi pune pe Facebook şi poze când se duce la budă. Nu puţini sunt cei care ne-au transmis că s-au săturat de figura personajului, fotografiile sale rânjind tâmp fiind folosite şi distribuite în exces pe site-ul de socializare, provocând astfel un soi de greaţă. Ideea e că omul îşi arogă şi merite pe care nu le are, însă aplaudacii săi îi aduc elogii necontenite. Chiar şi jurnaliştii au constatat acest lucru şi au început să ia atitudine pe acelaşi site de socializare.

 

Informaţiile din această rubrică trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele făcând parte din categoria zvonurilor sau pamfletului.

loading...

You May Also Like

One thought on “ZVONOTECA – 21 iunie 2017 – VÂLCEA

  1. Şeful ISU Vâlcea este electrician şi cântă la vioară. Chiar nu ştiu cum a ajuns şef la ISU Vâlcea. Un individ controversat şi … dalmaţiam. Adică cu pete. Multe pete.

Comments are closed.