Zvonoteca – 22 iulie 2016

/

• Circulă zvonul prin IPJ Vâlcea cum că un poliţist rutier s-ar afla într-o stare crasă de incompatibilitate. Personajul, care are ca poreclă un nume de fată, ar avea, se pare, legături de afaceri cu un controversat om de afaceri din Vâlcea, acesta din urmă având o fabrică pe la Băbeni. Ei bine, gurile rele din Poliţia Vâlcea spun că tatăl poliţistului are o firmă de transporturi înregistrată în judeţul Gorj, el dând spre închiriere vreo câteva tiruri la firma din Vâlcea. Interesant este că poliţistul cu poreclă de fată conduce departamentul de transporturi din cadrul SPR Vâlcea. Şi atunci, întrebarea logică ar fi: de câte ori au fost oprite în trafic tirurile respective? O altă întrebare ar fi: oare şefii lui ştiu de această situaţie de incompatibilitate? Dacă ar fi să ne luăm după gurile rele, poliţistul în cauză ar avea pile sus puse… la şefi! Noi credem însă că sunt doar răutăţi…! Dar, totuşi, promitem să revenim şi cu alte dezvăluiri incendiare.

• Consilierul judeţean liberal Victor Stănculescu, mâna dreaptă a preşedintelui PNL Vâlcea – Cristian Buican, se pare că are intenţia de a candida la alegerile parlamentare de la sfârşitul acestui an pentru un post de deputat. Victor şi-a făcut deja o pagină de Facebook, dar şi un site www.victorstanculescu.ro/, acolo unde a început să posteze articole despre activitatea sa administrativo-politică. Dacă, într-adevăr, alesul judeţean doreşte să candideze la parlamentare, atunci noi îi urmăm mult succes.

• Ionela Bîcă va fi numită, în scurt timp, în fruntea unei instituţii din domeniul muncii şi protecţiei sociale. Aceasta face parte din PER şi a participat activ la campania lui Mircia Gutău pentru Primăria Râmnicului, iar acum culege „roadele”. Nu este prima dată când doamna se bucură de protecţia edilului – şef. În timpul guvernării ,,portocalii”, Bîcă a fost propulsată în conducerea Ministerului Muncii. În curând, amănunte incendiare despre ascensiunea politică, administrativă şi socială a cucoanei…

 

Informaţiile din această rubrică trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele făcând parte din categoria zvonurilor sau pamfletului.

loading...

You May Also Like

One thought on “Zvonoteca – 22 iulie 2016

  1. Nu prea îmi place ca nu se comunica identitatea preopinenților dalmațieni. Inca nu suntem in tara lui Sulemenitu Excrokgan, ca sa ne fie teama ca ne vor aresta.

Comments are closed.