ZVONOTECA – 24 OCTOMBRIE 2016

  • Omul de afaceri Dumitru Tărăşenie vrea să candideze pentru Primăria Călimăneşti, în 2020. Ştirea este certă şi ne-a parvenit pe surse, din apropierea fostului consilier judeţean liberal. Deocamdată, Tărăşenie doar şi-a exprimat dorinţa, fără să menţioneze din partea cărui partid va candida. Actualul primar, Florinel Constantinescu, este, ca şi Tărăşenie, penelist. Iar afaceristul are o poziţie din ce în ce mai precară în PNL. Ruptura pare iminentă… Vom reveni!
  • Pentru deputatul Cristian Buican, partea ostilă a presei, este obsedantă. La întâlnirile din teritoriu pe care le tot organizează, în apropierea campaniei, Buican nu uită să spună răutăţi inutile la adresa unei anumite părţi din media vâlceană. Păi ce alt program electoral mai are?!
  • Dacă vă aşteptaţi ca tinerii din Vâlcea, candidaţi la alegerile parlamentare, să aibă altă mentalitate şi să meargă în Parlamentul României pentru a lupta pentru drepturile voastre, v-aţi înşelat! Dacă vă gândeaţi că o să militeze pentru o mai bună legislaţie în România, v-aţi înşelat! Dacă v-a trecut prin cap vreodată că nu se duc la „jecmăneală” ca vechii parlamentari, v-aţi înşelat! Un exemplu concludent este chiar candidatul PSD Vâlcea aflat pe primul loc pe lista de la Senat, profesoraşul Bogdan Matei, care, în cadrul unei emisiuni televizate, a spus foarte clar că el merge în Parlament pentru a avea un salariu mai mare. „În ceea ce priveşte diferenţa salarială (de la salariul de profesor la salariul de parlamentar) să ştiţi că nu este neglijabilă pentru mine, contează foarte mult şi cred că fiecare dintre noi plecăm de acasă şi să câştigăm ceva pentru familiile noastre. Vă asigur că dacă fac un surplus de efort îl fac şi pentru faptul că îmi doresc din tot sufletul ca mie şi familiei mele să îmi fie bine, indiferent de meseria pe care o fac sau funcţia pe care o ocup” – a spus Bogdan Matei fără nicio jenă.
  • Am trăit să o auzim şi pe asta: celebra familie Tudor se vaită de sărăcie. Obligate să meargă săptămânal să dea un subsemnatul în faţa unui ofiţer judiciar, Maria Tudor şi fiicele sale se plâng că nu mai au bani, se plâng că le este greu cu naveta şi că măsura controlului judiciar în cazul lor este una extrem de nedreaptă. Aşa ceva! Ce-i drept, procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au pus sechestru asigurator pe mare parte din averea familiei Tudor, în urma percheziţiilor din vara acestui an.
  • Combinaţie periculoasă între un politician şi un poliţist. Ei au devenit rubedenii şi acum se cred invincibili. Este vorba despre liderul PRU Vâlcea – Florin Brăgău şi rutierul Cătălin Oprescu, acesta din urmă bucurându-se pe deplin de faptul că finul lui este patron de ziar şi televiziune. Problema nu este asta, ci că un anume fost viceprimar din comuna Bujoreni povesteşte peste tot cum Brăgău i-a cerut „maşini de lemne pentru el şi pentru Naşu’”. Cât e adevăr în aceste afirmaţii, nu ştim!? Cert este că ex-vicele în cauză era extrem de nemulţumit că îşi face gaură în buget, mai ales că se aude că omul e şi zgârcit.
  • Problemele din clanul Covercă par că nu se mai termină. Deja există zvonuri conform cărora procurorii DIICOT mai pregătesc o „lovitură” în perioada următoare, iar vizate ar fi de data aceasta câteva dintre firmele ce au legături directe firma ForestCov, dar şi un oficial. Până una alta, am aflat cu părere de rău că soţia directorul firmei ForestCov, Nicolae Eriţoiu, a fost preluată cu ambulanţa în momentul în care soţul său a fost ridicat de mascaţi. Se aude că ar fi suferit un accident vascular minor, însă este păcat că oameni neimplicaţi în acest dosar au de suferit.

 

* Informaţiile din această rubrică trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele făcând parte din categoria zvonurilor sau pamfletului

 

loading...

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.