ZVONOTECA – 26 septembrie 2017 – VÂLCEA

  • Umblă zvonul prin oraş că soţia unui şef din Poliţia Vâlcea era, până nu demult, o contestatară înfocată a primarului Mircia Gutău. Ba mai mult, ea ar fi postat pe pagina personală de Facebook mai multe articole, însoţite de expresii jignitoare proprii la adresa edilului Râmnicului. Mai exact, gurile rele susţin că soţia şefului din Poliţia Vâlcea l-ar fi făcut pe Gutău chiar şi „puşcăriaş”. Toate postările au dispărut însă de pe pagina de socializare a doamnei respective, la scurt timp după ce soţul ei a ajuns mare pe post. În altă ordine de idei, cât despre de preluarea frâielor IPJ Vâlcea, se aude că actualul şef al poliţiştilor ar fi fost ajutat intens să ajungă acolo de un prefect şi de un duşman declarat al primarului Gutău. Cine să fie oare?

 

  • În baza cărei licenţe de exploatare sunt folosite apele minerale de la Olăneşti? SC Olăneşti – Riviera SA are un contract de licenţă separat cu Societatea Naţională a Apelor Minerale? Sau exploatează în baza licenţei semnate în 2001, între Societate şi SC Olăneşti? Întrebarea este deosebit de interesantă… Sigur vom reveni!

 

  • Un senator de Vâlcea este roşu de furie. Omul se plânge pe la diferiţi prieteni că nu rămâne cu mare lucru din colosalul salariu de parlamentar, aşa cum se aştepta, pentru că trebuie să împartă în dreapta şi în stânga. Mai exact, senatorul ar fi afirmat îşi plăteşte locul pe liste cu o sumă destul de importantă de bani. El nu a dat nume, însă a dat destul de multe indicii, iar gurile rele au împrăştiat deja zvonul prin judeţ.

 

  • Există zvonuri cum că o anumită instituţie administrativă a sugerat, în scris, mai multor primării să încheie contracte de salubrizare cu o anume societate. Mai mare caz de imixtiune în problemele primăriilor şi mai gravă situaţie de favorizare a intereselor private, din partea instituţiilor, nici nu se putea. În cazul în care aşa ceva se adevereşte, în mod sigur se va lăsa cu cătuşe.

 

  • A devenit deja o obişnuinţă ca anumite firme de transport să plătească atacuri mizerabile în mass-media, sub paravanul unor contracte. „Scribii” care se dedau la astfel de lucruri sunt deja cunoscuţi şi sunt din ce în ce mai puţin credibili.

 

  • Consilierul municipal Grig Crăciunescu are un fix: Romprest. Sigur, fixul consilierului liberal poate fi extrem de îndreptăţit. Totuşi, când un politician versat, afacerist aplecat, aşa cum este Crăciunescu, are teme predilecte, lucrurile nu pot fi întâmplătoare. Umblă un zvon cum că un rival al Romprest ar avea destul de mulţi aliaţi prin PNL Vâlcea. Poate prea mulţi.

Informaţiile din această rubrică trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele făcând parte din categoria zvonurilor sau pamfletului.

loading...

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.