ZVONOTECA – 27 ianuarie 2017 – VÂLCEA

 • Asistentul şef de la Secţia Ortopedie din cadrul Spitalului Judeţean Vâlcea, Mihai Constantin, a fost recent „uns” director de îngrijiri al unităţii spitaliceşti. Cu toate acestea, omul nu vrea nici în ruptul capului să renunţe la funcţia de asistent şef al secţiei respective, post călduţ şi cu perspective mari din punct de vedere financiar, crezând că poate merge pe mai multe fronturi. Dar, ceilalţi asistenţi de pe secţie i-au sărit deja la „beregată”, nemulţumiţi că Mihai Constantin este totuşi prea lacom. În aceste condiţii, văzând că este hulit din toate părţile, noul director medical al SJU Vâlcea s-a gândit să-i lase moştenire postul de asistent şef de la Ortopedie unei anume Ancuţa, „mâna lui dreaptă”. Aşa spun gurile rele din spital…
 • Dezinteres, lipsă de implicare şi lisă de respect faţă de cetăţeni. Cam aşa putem caracteriza atitudinea poliţiştilor de IPJ Vâlcea. Ne referim la un caz anume, adică arhicunoscutul caz de la Măciuca. Ei bine, din informaţiile pe care le avem, imaginile cu bolnavii psihic din Centrul Măciuca au ajuns pe masa unor anumiţi poliţişti încă de acum câteva luni. Mai mult, a existat şi o sesizare cu privire la faptul că pacienţii au fost fotografiaţi în acel centru, deşi ei sunt protejaţi de lege. Doar că poliţiştii respectivi au făcut o cercetare jenantă, ajungând la concluzia că nu s-a încălcat nicio lege prin faptul că pacienţii au fost pozaţi în acele poziţii umilitoare. Ba mai mult, Poliţia nu s-a autosesizat cu privire la faptul că bolnavii au fost torturaţi. Abia după ce a izbucnit scandalul în mass-media conducerea IPJ Vâlcea a catadicsit să înceapă o anchetă acolo şi să deschidă un dosar penal. Cam târziu, domnilor poliţişti! Acest lucru arată lipsa de respect a dvs. faţă de cetăţenii acestui judeţ, indiferent dacă sunt sănătoşi sau bolnavi mintal.
 • De o bună perioadă de timp există un conflict mocnit între jandarmi şi poliţişti la Vâlcea. „Scânteile” care sar între cele două instituţii au fost extrem de vizibile zilele trecute, când jandarmii au fost nemulţumiţi de faptul poliţiştii îşi arogă merite pe care nu le au. Despre ce este vorba… Nu mai departe de zilele trecute, Poliţia Vâlcea a dat un comunicat de presă în care anunţa că doi bărbaţi suspecţi de tâlhărie şi furt calificat au fost prinşi pe stradă de poliţişti. Dar, din ce spun jandarmii, nu este nimic adevărat, pentru că cei care i-au depistat, i-au alergat şi i-au reţinut pe infractori au fost angajaţii Jandarmeriei Vâlcea. Iar jandarmii au reacţionat pe Facebook şi pe site-ul nostru, făcându-i pe poliţişti „lăudăroşi” şi „mincinoşi”. Adevărul este că Poliţia Vâlcea are totuşi un purtător de cuvânt cât de cât activ şi implicat (deşi nu se justifică faptul că jandarmii nu au fost nici măcar menţionaţi în acel comunicat de presă), în timp ce activitatea purtătorului de vorbe de la Jandarmeria Vâlcea lasă de dorit. Poate inspectorul şef Ciauşescu ar trebui să intervină!
 • Sora omului de afaceri vâlcean Dumitru Dan Droască este suspect de bogată de anul trecut. În declaraţia de avere pe care aceasta a publicat-o în anul 2016 pe site-ul www.formarecluj.ro (ea fiind angajată la Centrul Regional de Formare Continuă pentru Administraţia Publică Locală) apar nu mai puţin de 10 terenuri, chipurile, achiziţionate de ea în anul 2015. În cazul în care Hila-Droaşcă Veronica Maria chiar a cumpărat toate aceste proprietăţi, atunci ANI ar trebui să intre pe fir şi să ia la „purecat” averea acesteia şi provenienţa banilor. Însă, gurile rele spun că, de fapt, terenurile ar fi fost ale afaceristului Dumitru Dan Droaşcă, care le-a trecut pe numele sorei sale. De ce? Ei bine, pentru că recent am primit un răspuns de la Parchetul Brezoi în care eram informaţi că două dintre dosarele penale, în care omul de afaceri vâlcean ar fi fost cercetat, au fost reunite şi declinate către DNA Piteşti. Restul se subînţelege…
 • Revenim cu noi informaţii de la Frânceşti, iar de această dată îl avem în vizor pe acelaşi preot paroh din Moşteni, care după ce că vinde o lumânare la 1,5 lei, adică destul de scumpă în condiţiile în care la Râmnicu Vâlcea este 0,50 de lei/bucată, el se face că uită să-şi plătească datoriile. Un localnic a păţit-o, după ce i-a realizat preotului o lucrare la casă, s-a văzut şi slugărit şi neplătit. Omul i-a făcut popii toată instalaţie electrică din locuinţă, dar nu şi-a văzut banii pe ce a muncit nici până la ora actuală. Seriozitate popească!

* Informaţiile din această rubrică trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele făcând parte din categoria zvonurilor sau pamfletului.

loading...

You May Also Like

5 thoughts on “ZVONOTECA – 27 ianuarie 2017 – VÂLCEA

 1. Cristi de la ortopedie e pe departe cel mai capabil asistent din spitalul judetean….restul…e doar rautate…si daca vreti stiri…e chiar mai bun decat unii medici .

 2. Voi ati luat-o razna complet ? Cristi, asistentul sef de la Ortopedie, este un cadru medical de exceptie !! Intrebati 50 de oameni din Spitalul Judetean si nu gasiti 1 (UNUL) care sa spuna ceva rau despre acest om.
  Sau o doreati pe Alinutza Dobre inapoi ? LOOOL !!! Oras de thampiti

 3. Domnul Cristi Mihai este un om deosebit si un asistent de exceptie ,nu vrea postul de Director Ingrijiri el doar ajuta institutia de aceea a acceptat sa fie Director Interimar de Ingrijiri nu Director Medical (nici macar nu sunt bine informati )iar la postul dansului nu va renunta..In rest doar rautate si invidie la greu !!!!!

 4. ti-ai schimbat numele in cristian poate asa te respecta lumea mai bine.Cat despre Cristi Mihai numai de bine!
  Daca orasul e plin de tampiti de ce nu pleci din el?
  Ce are Alina Dobre?

 5. Alina Dobre este o ingamfata ,o parvenita cu nasul pe sus care nici macar o simpla asistenta nu ar trebui sa fie pentru ca ea nu are nimic in comun cu meseria asta !!!!!!!!Ca asistent trebuie sa fi dedicat iar aceasta doamna chiar nu este.Nu a stiut nici macar sa lase loc de ,,buna ziua” cand a avut o functie mai sus pusa ,iar despre dl Cristi numai de bine !

Comments are closed.