ZVONOTECA – 29 decembrie 2016 – VÂLCEA

  • În IPJ Vâlcea se pregăteşte de la 1 ianuarie 2017 o mutare şoc. Ion Preda, şeful Serviciului de Ordine Publică din cadrul unităţii, a decis să iasă la pensie, iar locul lăsat vacant de el va fi ocupat de inegalabilul, incontestabilul, nemaipomenitul şi nemaiîntâlnitul Georgian Bojete, actualul şef al Poliţiei oraşului Băbeni. Mutarea este cu atât mai şocantă cu cât Bojete nu a realizat nicio performanţă la Băbeni, ci am putea spune că… din contră. Sigur, nici nu erau aşteptări foarte mari în ceea ce-l priveşte în condiţiile în care comisarul Bojete nu a fost capabil să câştige un concurs la Poliţia Municipiului Râmnicu Vâlcea, deşi a candidat de câteva ori. Asta ca să nu mai spunem că are plângeri din partea cetăţenilor cu privire la comportament. Dar, asta este o altă discuţie! Aşteptăm acum înjurăturile soţiei pe Facebook… măcar e cineva expert în familie!
  • Rămânem tot prin zona Poliţiei Băbeni sau, mai exact, la o secţie de poliţie arondată. Este vorba despre Secţia de Poliţie Frânceşti, acolo unde, cităm o sursă de-a noastră, este „jale, prăpăd”. Despre performanţele slabe ale conducerii acestei secţii am mai auzit zvonuri în ultimele luni, însă acum încep deja să apară mai multe indicii, iar unele sunt de o gravitate destul de mare şi cer atenţia conducerii IPJ Vâlcea. Ei bine, comuna Frânceşti a ajuns se pare un fel de „Vestul sălbatic” din judeţul nostru, jafurile şi infracţiunile judiciare fiind la ordinea zilei. Până şi casa din localitatea respectivă a unui procuror de la Călăraşi a fost prădată de hoţi, însă poliţiştii nu au luat nicio atitudine. Ba mai mult, nici consilierii locali nu au scăpat de jafuri, chiar recent locuinţa unuia dintre ei fiind călcată de hoţi. Iar astea sunt doar câteva exemple, pentru că astfel de cazuri sunt cu zecile în ultimul an, oamenii încetând să mai facă plângere la Poliţie pentru că, spun ei, oricum le fac în zadar. Grav este însă că se vorbeşte prin zonă de faptul că la nivelul comunei Frânceşti s-a constituit o reţea infracţională, iar implicată ar fi chiar ruda unuia dintre poliţişti, în curtea căruia se fac licitaţii pentru bunurile furate. Să fie oare străin poliţistul respectiv de aceste fapte grave ale rudei sale?
  • Primim la redacţie o sesizare online, de la un salariat al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Vâlcea, pe care nu dorim să o comentăm în niciun fel, pentru că nu e cazul. Iat-o: „Scandal de proporţii in maternitate. Ginecologii, deşi primesc spor de 100% la salariu pentru tot programul de muncă nu mai vor să facă avorturi. Femeile nemulţumite au sunat pe la politie, a fost circ… Dintre toţi, doar doctoriţa Popescu a făcut trei, restul de zece, au plecat acasă, urmând să se întoarcă… E tare aiurea pentru femei, după ce că s-a mărit taxa de avort la 200 lei, nici nu vrea să le chiureteze nimeni.” Nasol!
  • Apropo de sectorul medical, în prima parte a lunii ianuarie vom publica o serie de investigaţii jurnalistice, cu documente şi mărturii, care vor afecta o parte din şefii sistemului sanitar vâlcean, dar şi câteva nume importante din PNL. Staţi pe aproape şi accesaţi site-ul www.gazetavalceana.ro.
  • Savuroasa rubrică Indiscreţii a săptămânalului regional Indiscret în Oltenia „trage un glonţ” interesant. ,,Ce se spune despre unul dintre preoţii – parohi care a primit, zilele trecute, titlul de Cetăţean de Onoare al municipiului Râmnicu Vâlcea: a fost văzut făcându-le femeilor semne obscene din maşină, întreba fetele, la spovedit, dacă au prestat sex oral şi cerea amănunte, făcea camătă cu valută pe terasă. Preacucernice, preacucernice!!!!” Aducem amănunte noi, care să restrângă şi mai mult cercul ,,suspecţilor”: are funcţie în administraţia bisericească şi numele său începe cu litera D.

* Informaţiile din această rubrică trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele făcând parte din categoria zvonurilor sau pamfletului.

loading...

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.