APEL: Familia profesoarei din Tomşani, care a pierdut lupta cu cancerul, are nevoie de ajutor pentru repatriere

 

Zeci de mesaje emoţionate au umplut pagina de Facebook a Danielei Ionela Jianu, profesoara de la Tomşani care a decedat zilele trecute, după o lungă şi grea luptă cu o boală necruţătoare – cancerul. Prietenii, colegii şi foştii săi elevi sunt înmărmuriţi de durere şi nu contenesc cu mesajele de triste de adio. În unul dintre mesaje, o prietenă a familiei Jianu face un apel către oamenii de bine din judeţ: „Cum mulți dintre dumneavoastră știți Jianu Daniela Ionela s a ‹grăbit să se întâlnească cu îngerii> însă încă mai are nevoie de ajutor nostru că să se întoarcă acasă din Turcia. Suma transportului ei special se ridică la valoarea de 2500-3000 de euro. Haideți să mai facem un ultim efort pentru ea. Contul de jos din poza postata este valabil pentru toți care vreți și puteți să o ajutați. Vă mulțumesc eu și sunt sigură că și Dana vă mulțumește”.

Cei care vor să ajute o pot face, făcând o donaţie într-un cont deschis la Banca Transilvana, pe numele Asociația Jianu Ionela Daniela: RO78BTRLRONCRT0352902101.

Daniela Ionela Jianu va fi condusă pe ultimul drum joi, 26 ianuarie 2017,în comuna Vaideeni, acolo unde va avea loc înmormântarea.

You May Also Like