VIDEO: DECLARAŢIE ŞOCANTĂ a primarului GUTĂU. „Orice abatere e închisoare pentru mine”

Primarul municipiului Râmnicu Vâlcea, Mircia Gutău, şochează printr-o declaraţie pe care a făcut-o cu ocazia unei inaugurări din cartierul Nord. El susţin că îşi riscă libertatea dacă se abate de la studiul de trafic făcut de specialişti, aşa cum îi cer anumiţi cetăţeni din oraş. Cu toate acestea, edilul consideră că acel studiu de trafic nu este eficient în municipiu şi, de aceea, va merge la firma specializată care l-a făcut şi va cere să se ţină cont şi de alte soluţii propuse de cetăţeni şi de poliţiştii rutieri din Vâlcea.

„Văd acum acuzaţii pe Facebook de la nişte papagali care nu au pus o cărămidă în viaţa lor şi dau lecţii. Mircea Gutău este cât de poate de transparent. Referitor la circulaţia din municipiu: nu primarul stabileşte circulaţia din municipiu. Şi trebuie să înţeleagă, dar nu ştiu ce să le faci. Să le desfaci creierul cu şurubelniţa ca să înţeleagă? Eu mă bazez, conform legii, pe studiul de trafic făcut de specialişti. Orice abatatere de la studiul de trafic este închisoare pentru mine. Nici Poliţia nu poate să spună care e traseul, ci trebuie să avem o ştampilă de la o persoană autorizată. Cunoscătorii foarte mari care dau lecţii nu sunt autorizaţi pentru aşa ceva. Dar, cu toate astea am făcut acea conferinţă de presă şi am convocat o întâlnire cu toţi. (…) După ce vom strânge toate propunerile oamenilor şi le vom dezbate cu specialiştii care sunt în Poliţia Rutieră, cu ideea comună vom merge la cel care a făcut studiul de trafic, îl vom ruga să accepte aceasta variantă, el va analiza din punct de vedere al responsabilităţii care o cere de a pune ştampila şi va pune ştampila” – a declarat primarul Mircia Gutău.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

6 thoughts on “VIDEO: DECLARAŢIE ŞOCANTĂ a primarului GUTĂU. „Orice abatere e închisoare pentru mine”

  1. Cu respect prima dată trebuia sa vorbiti cu cetățenii comunității și apoi să treceți la angajarea firmei specializate. Oare acești reprezentanți au stat în trafic zilnic, minim.7 zile? Acum este prea tarziu, dar au fost concepute semafoare inteligente care urmăresc traficul… În fostul giratoriu de la noul trebuia educați conform auto pentru aplicarea regilor fermieri care se aplica in.multe țări europene. Sunt de acord cu aplicarea amenzilor uriașe pentru aruncarea gunoaielor, dar ce facem cu poluarea de la aprinderea reziduurilor menajere și a gunoaielor din zona mortilor și buda? Am gresit cand stiu ca reprezentanți P e r on teritoriu? As dori sa suporteri și d voastră acest miros intepator și înjurăturile vecinilor… Cu mulțumiri…

  2. Nea Mircea, pe bune, chiar ne crezi dusi cu pluta, adica prosti. Pai sa mori matale daca in Valcea s-a miscat o pietricica, altfel de cum ti-ai dorit tu? O dai pe „stampila”, pe „specialist”, chiar crezi ca face ala altceva decat zici tu? Pe bune? Sa moara mata, ca strada unde ai tu casa, a devenit cu sens unic urmare unui studiu intocmit de un specialist. Nu fi mitocan cu noi, si lasa-ne sa circulam pe ambele sensuri, nu fi oaie cu sorici. Decenii intregi s-a circulat pe ambele sensuri, si cat ai fost la „facultate” la fel. Da cum ai revenit, a aparut „specialistul” cu stampila si hopa, sens unic. Si scuteste-ne cu specialistii tai, cu stampilele voastre stupide, ca ati facut din tara asta un mare cacat de cand va ocupati voi „telectualii” de ea. Poate talica nu vezi bine, ca esti ocupat cu afacerile, da intreaba lumea. Lasati-ne cu obrazniciile voastre, si nu fiti nesimtiti cu noi.

  3. pai, sacrifica-te pentru orasul asta in care te-ai pricopsit si mai fa niste puscarie ca unde-a mers mia, merge si suta…..asa ca da ordin la slugile tale sa scoata sensul unic de pe strada unde ti-ai luat case….

  4. ai putea sa mai faci putina puscarie pentru orasul in care te-ai pricopsit ca unde-a mers mia merge si suta ……oricum zi-le slugilor tale sa scoata sensul unic de pe strada unde ti-ai cumparat case

  5. Excelent punctat Florin! !!
    Ăsta e adevărul domnule primar, fără supărare. Întâi întrebați cetatenii și după aia consultați-va experții platiti de la buget, consilierii și … brigada diverse în privința traficului!
    Și țineți cont ca, cu ceva vreme în urma se circula decent în oraș, asta pana au apărut sensurile unice și giratoriile astea, inclusiv cele pătrate !

Comments are closed.