TRAFICANT de DROGURI din VÂLCEA, dat pe mâna justiţiei. VEZI cine e!

Un tânăr din Râmnicu Vâlcea a fost trimis în judecată în data de 28 septembrie 2017, sub acuzaţia de trafic de droguri. Iulian George Achim se află în stare de arest preventiv, după ce a fost prins de procurorii DIICOT Vâlcea şi de poliţiştii SCCO Vâlcea făcând trafic de droguri şi etnobotanice.

La doar 19 ani, tânărul are deja două dosare penale la activ, având calitatea de inculpat în ambele. Ultimul dosar l-a „colecţionat” la începutul lunii septembrie 2017, atunci când a şi fost arestat preventiv pentru trafic de etnobotanice. De data aceasta, Iulian George Achim a comandat de pe un site mai multe produse etnobotanice, iar în momentul în care coletul a ajuns la Râmnicu Vâlcea, procurorii DIICOT Vâlcea şi poliţiştii de la S.C.C.O. Vâlcea au intrat pe fir. Tânărul nu a ridicat personal acel colet, el bănuind deja că este supravegheat, însă anchetatorii au luat coletul, iar în urma unei percheziţii domiciliare au găsit dovezile necesare pentru a face legăturile directe şi a-l acuza. Mai mult, la locuinţa acestuia, procurorii DIICOT şi poliţiştii de la S.C.C.O. au găsit şi sistemele informatice, dar şi alte substanţe suspecte a fi din aceeaşi categorie de etnobotanice.

Ca urmare, tânărul de 19 ani a fost arestat preventiv, iar acum, aşa cum spuneam, a fost trimis în judecată în baza Legii 143/2000, art. 2. Dacă va fi găsit vinovat, el riscă o pedeapsă între 3 ani şi 15 ani de închisoare.

În final, mai trebuie menţionat că în acelaşi dosar a mai fost trimis în judecată şi un tânăr din Sibiu – Marius Remus Cocoşilă – pentru o faptă similară cu a celui din Râmnicu Vâlcea. Mai exact, sibianul a comandat un colet cu substanţe etnomotanice, susţinând că sunt pentru consum propriu.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

2 thoughts on “TRAFICANT de DROGURI din VÂLCEA, dat pe mâna justiţiei. VEZI cine e!

  1. La puscarie cu el , poate asa scapam odata de acesti traficanti periculosi , pe prietenul lui Licu nu il aresteaza nimeni ? Sunt vecin cu el si stiu ca vinde droguri vin tot felul de dubiosii la el !!! La puscarie cu ei!

  2. La pușcărie pentru ce?Ca să iasă de acolo fără nici un viitor sau scop în viață,va ieși de acolo și va face același lucru sau poate mai rău, sunt persoane care au nevoie de ajutor și de integrare în programe speciale.Nu suntem în măsură să judecăm pe nimeni e trist ce se întâmplă….

Comments are closed.