DNA a cerut, din nou, documente de la Spitalul Judeţean Vâlcea

Săptămâna trecută, procurorii DNA Piteşti au cerut, din nou, o serie de documente de la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Vâlcea. Magistraţii au solicitat documente referitoare la unele achiziţii şi angajări din anii 2013, 2014 şi 2015 (în această perioadă de timp manageri ai spitalului au fost ec. Georgeta Sălişte şi dr. Dan Ponoran).

Directorul SJU Vâlcea, Dan Ponoran, a confirmat informaţia: „Într-adevăr, DNA ne-a cerut documente aşa cum se întâmplă foarte des. Nu a fost vorba de vreo deplasare a unei echipe de la DNA Piteşti la noi, aşa cum s-a speculat. Documentele cerute se referă la achiziţii şi angajări între anii 2013-2015”.

Crisu Popescu

Crisu Popescu poate fi contactat pe adresa de e-mail cry_crishu@yahoo.it

You May Also Like

3 thoughts on “DNA a cerut, din nou, documente de la Spitalul Judeţean Vâlcea

  1. Poate afla cineva misterul angajarilor din chirurgie,unde te duci,dai examen,si apoi te transferi in ce sectie vrei….

  2. Verifica cineva si concursurile dun chirurgie?….acolo dai examen apoi te muti in ce sectie vrei…..la psihiatrie de exemplu cu spor de 90%….

  3. Ce spune oare Costi Radulescu despre scandalurile din SJU?….oare a beneficiat si CJ de vreo pila?sau s-a bucurat doar de transferuri in sectii cu sporuri mari….poate raspunde domnul Lastun,ca stie mai bine cum s-a mutat sotia dumnealui la anatomie patologica.

Comments are closed.