Supermarket-uri din Râmnicu Vâlcea, prădate de un hoţ. Vezi care!

Un hoţ perseverent s-a dovedit a fi un tânăr de 26 de ani, din Râmnicu Vâlcea, care a insistat cu furturile în supermarket-urile din oraş până când a fost prins. În perioada 9 – 29 mai 2017, individul a furat produse din mai multe supermarket-uri aflate în municipiu, ce aparţin companiei Annabella, el pătrunzând fără drept în locaţiile respective. În cele din urmă, hoţul a fost prins, iar acum e pus sub control judiciar pentru 60 de zile şi e anchetat penal pentru comiterea infracţiunii de furt calificat în formă continuată.

„În urma probatoriului administrat de către polițiștii municipiului Rm.Vâlcea – Biroul Investigații Criminale, un bărbat în vârstă de 26 de ani, din municipiului Rm. Vâlcea, este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

În fapt, s-a stabilit că, în perioada 09 – 29 mai a.c., tânărul ar fi pătruns în respectivele locații, fără drept, de unde ar fi sustras mai multe produse.

Polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore și l-au prezentat ieri magistraților Parchetului de pe lângă Judecătoria Rm. Vâlcea care au dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile” – precizează Poliţia Vâlcea într-un comunicat de presă.

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.