FOTO: ACCIDENT în zona ROMPETROL TROIANU. O victimă preluată de ambulanţă…

Trei masini au fost implicate într-un accident de circulatie ce a avut loc in jurul orei 15.35 in zona Rompetrol din Troianu, in municipiul Ramnicu Valcea.

Din primele informatii, trei vehicule ar fi implicate, iar o persoana este ranita. Victima a fost dusa la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean Valcea.

Şoferul unuia dintre autovehicule, care circula pe direcţia sud-nord, a oprit să facă viraj la dreapta spre Ostroveni, iar în acel moment a fost lovit din spate de o dubă. La rândul său, duba a fost lovită de o altă maşină.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

2 thoughts on “FOTO: ACCIDENT în zona ROMPETROL TROIANU. O victimă preluată de ambulanţă…

  1. Buna ziua,fac apel către domnul primar al ramnicului sa se monteze și înainte de trecere un hop Pt reducerea vitezei deoarece in scurt timp se va produce un tragic accident!

  2. Cum se vine dinspre Drăgășani,exact vizavi de peco Rompetrol este amplasată acea trecere de pietoni,trecere care este practic ignorata de către șoferi .Mentionez ca pt a traversa strada îți trebuiesc nervi de oțel fiindcă îți sunt aduse diverse injurii de către șoferi. Mai Menționez ca in aceasta zona este o totala lipsa de dezinteres și când spun asta n-o spun cu răutate și aduc următoarele argumente:iarba in zona se cosește foarte rar(fata de Ostroveni unde s-au montat chiar și bănci noi) ,de bănci nici nu mai vorbesc (probabil peste 3 ani ne vom bucura de ele)iar acele mici gardulete de culoare gri ,s-au montat in Lenin sud abia anul trecut(in Ostroveni se montaseră de 3 ani)!!! Deci draga gazeta vâlceană țineți cont și de noi ca va răsfoim zilnic și apreciem ceea ce faceți și veniți sa vedeți (faceți și niște poze) cum se trece aici strada! Va mulțumim !

Comments are closed.