FOTO: RAZIE în RÂMNICU VÂLCEA! Poliţiştii, însoţiţi de câini, au împânzit cartierul Nord!

UPDATE: O acţiune în forţă, similară cu cea din Râmnicu Vâlcea, are loc şi la Valea Cheii, din localitatea Olăneşti, la razie participând zeci de poliţişti de la Ordine Publică, Investigaţii Criminale, Rutieră, de la posturile de politiei arondate,  dar şi jandarmi, şi poliţişti SAS şi de la Centrul Chinologic Sibiu. Aici, oamenii legii urmăresc depistarea infracţiunilor rutiere, a furtului de electricitate, dar şi identificare persoanelor care se sustrag urmăririi penale. Vizate sunt în special persoanele de etnie romă.

O razie de amploare are loc în această după-amiază în municipiul Râmnicu Vâlcea, în special în cartierul Nord. Este vorba despre o acţiune cu efective mărire a Poliţiei municipiului Râmnicu Vâlcea, în colaborare cu Jandarmeria Vâlcea, ei urmărind menţinerea ordinii şi liniştii publice, dar şi prinderea hoţilor de buzunare.

Trebuie precizat că oamenii legii, însoţiţi de „câini poliţişti”, au descins, în special, pe strada Daniil Ionescu acolo unde au indicii că mai multe familii de etnie romă provoacă destul de des scandaluri şi tulbură liniştea şi ordinea publică.

Vom reveni cu amănunte!  

[supsystic-gallery id=26]

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

2 thoughts on “FOTO: RAZIE în RÂMNICU VÂLCEA! Poliţiştii, însoţiţi de câini, au împânzit cartierul Nord!

Comments are closed.