DISPERARE! Fost bancher de succes în Vâlcea, a ajuns să se apere în instanţă cu avocaţi din oficiu

Se pare că a ajuns la „sapă de lemn”. Altfel, nu se poate explica cum a ajuns să nu-şi mai permită să-şi plătească un avocat, apelând la un apărător din oficiu, plătit de stat. Este vorba despre cel mai celebru bancher pe care l-a avut Vâlcea, Dorin Dobrişan, cel care acum se află în închisoare acolo unde ispăşeşte o pedeapsă de 8 ani şi opt luni de închisoare pentru comiterea unor infracţiuni de corupţie
Dorin Dobrişan – pe vremuri director al CEC Bank Râmnicu Vâlcea – încă mai are dosare penale în care mai poate încasa ceva ani de pușcărie, iar unul dintre ele se judecă pe rolul Tribunalului Argeş, el fiind acuzat de comiterea infracţiunilor de luare de mită şi abuz în serviciu dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit. Doar că în acest dosar, Dobrişan nu mai are bani de avocaţi şi, aşa cum spuneam, apelează la cei din oficiu, plătiţi din bugetul statului. „Încuviinţează cererea formulată de apărătorul din oficiu al inculpatului Dorbişan Dorin prin care solicită amânarea cauzei pentru imposibilitate de prezentare, urmând a o încuviinţa având în vedere că aceasta este însoţită de acte doveditoare” – se arată în minuta ultimei înfăţişări de la Tribunalul Argeş.
În final, trebuie să precizăm că lucrurile sunt destul de complicate în acest dosar pentru ex-bancherul vâlcea, asta pentru că ceilalţi doi inculpaţi din dosar, Alexandra Mădălina Cernea şi Petre Ciuteanu, analist credite la CEC Bank, şi-au recunoscut deja vinovăţia, incriminându-l totodată şi pe Dobrişan.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.