CULTIVATORI de CANNABIS, judecaţi de TRIBUNALUL VÂLCEA. Vezi cine sunt ei!

Tot mai dese sunt cazurile din Vâlcea în care tinerii sunt prinşi cultivând canabis, pentru trafic sau consum, în grădinile bunicilor sau părinţilor lor. Este şi cazul a doi tineri din comuna Olanu, Valentin Mihăiţă Ciobotea şi Marian Robert Stoileanu, care în dimineaţa de 10 octombrie 2017 s-au trezit cu mascaţii la poartă şi cu câtuşele pe mâini. Între timp, din suspecţi, ei au devenit inculpaţi şi acum sunt judecaţi la Tribunalul Vâlcea pentru cultivare şi trafic de droguri de risc.

Anchetatorii au descoperit că, în cursul anului 2017, Valentin Mihăiţă Ciobotea şi Marian Robert Stoileanu, din comuna Olanu, județul Vâlcea, ar fi cultivat cannabis, outdoor, la locuința unuia dintre ei. Cu ocazia percheziilor domiciliare, procurorii DIICOT şi poliţiştii de la SCCO Vâlcea au ridicat țigări confecționate artizanal, telefoane mobile şi foițe pentru confecționarea țigărilor. De asemenea, ei au descoperit şi un consumator, care cumpăra droguri de la cei doi inculpaţi.

Dosarul a fost trimis pe rolul Tribunalului Vâlcea la data de 1 noiembrie 2017, procurorii DIICOT Vâlcea dând dovadă de profesionalism şi operativitate. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, cei doi tineri riscă o pedeapsă de la 3 la 15 ani de închisoare.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like