FOTO: ACCIDENT GRAV la GORANU. Pieton acroșat de un tir…

UPDATE: Conform unor surse, in aceasta poveste dramatica este vorba despre un cuplu. O femeie si un barbat care se certau pe marginea strazii, iar, la un moment dat, barbatul ar fi ajuns in fata unui tir. Femeia le-a spus politistilor ajunsi la fata locului ca partenerul sau ar fi alunecat, insa martorii afirma altceva. Persoanele care au asistat la intreaga scena spun ca femeia ar fi vrut sa se arunce in fata tirului, insa a fost trasa din fata camionului de barbat. Politistii inca cerceteaza la fata locului. 

Un nou accident pe DN 7 se intregistreaza azi, 3 decembrie 2017. De data aceasta evenimentul rutier a avut loc la Goranu, pe centura ocolitoare a municipiului Ramnicu Valcea, cand, in jurul orei 20.00, un pieton a fost acrosat de un tir. Din primele informatii, victima se afla in stare grava.

Martorii afirma ca doi pietoni ce se aflau pe marginea strazii au intrat in conflict, iar la un moment dat unul dintre ei a ajuns in fata tirului. Nu se stie deocamdata daca a fost impins sau a intrat pe carosabil din neatentie.

Vom reveni cu amanunte!

 

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like