DOSARE PENALE pe ȘOSELELE din VÂLCEA

Polițiștii rutieri au întocmit noi dosare penale după ce au constatat că anumiți șoferi încalcă legislația în vigoare cu nesimțire. 

În noaptea de 5 iulie a.c., polițiști din cadrul Poliției orașului Brezoi au depistat în trafic, în Brezoi, un șofer de 58 de ani, sub influența alcoolului.

În urma testării, a rezultat o  alcoolemie de 0,51 mg/l alcool pur in aerul expirat, șoferul fiind condus la spital, pentru recoltarea probelor biologice. A fost înregistrat un dosar penal în care se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau  altor substanțe .

De asemenea, în aceeași zi, polițiștii Serviciului Rutier au oprit în trafic, pentru control, în Mihăești, un șofer de 26 de ani, din municipiul Drăgășani. În urma verificărilor, a reieșit că mașina condusă de tânăr, era radiată din circulație de autoritățile din Danemarca. Polițiștii au deschis un dosar penal.

Încă un dosar penal a fost deschis de polițistii Secției 8 Poliției Rurală Lăpușata care au fost sesizați de un participant la trafic, cu privire la faptul că, în comuna Roești, în un conducator auto are o maniera de condus imprudentă.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și l-au oprit pentru control pe șoferul de 48 de ani, din Berislăvești. A rezultat că acesta avea o alcoolemie de 1,42 mg/l in aerul expirat.

You May Also Like