FOTO: Urmărire ca-n filme în Vâlcea, finalizată cu un accident rutier

Oprit de polițiști în trafic pentru un control de rutină, un tânăr din județul Olt a ales să plece în trombă în momentul în care agentul a ajuns lângă mașina sa. Incidentul a avut loc joi, 7 martie 2019, la miezul nopții, pe raza orașului Bălcești, județul Vâlcea. Polițiștii l-au urmărit în trafic pe șoferul fugar, însă urmărirea s-a finalizat cu un accident rutier, individul intrând cu mașina într-un cap de pod.

„Conducătorul autoturismului a respectat semnalul de oprire, însă în momentul în care polițistul s-a apropiat de autoturism, conducătorul auto a plecat în trombă.

Polițiștii au plecat imediat în urmărirea autovehiculuilui cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune, însă conducătorul autoturismului nu a oprit nici în momentul respectiv, urmărirea fiind continuată pe o distanță de 3 km, până în momentul în care, fugarul, din cauza vitezei excesive a lovit un cap de pod, avariind autoturismul.

La volanul autotusimului se afla un tânăr de 24 de ani, din județul Olt, care în urma evenimentului rutier nu s-a ales cu nici o leziune.

Din verificările efectuate de polițiști au constatat faptul că valabilitatea autorizației de circulație provizorie a autoturismului este expirată din data de 04.03.2018. A fost întocmit un dosar penal” – precizează IPJ Vâlcea.

You May Also Like