VIDEO-UPDATE: VÂLCEAN prins cu 175 km/h pe DN 7. A fost urmărit ca-n filme în trafic!

UPDATE. Jurnaliștii de la publicația argeșeană sursata.ro au surprins imagini cu șoferul vâlcean care a fost prins pe DN 7 conducând cu o viteză amețitoare. Culmea, omul era și băut la volan,motiv pentru care a fost dus la spital să dea probe de sânge. Jurnaliștii l-au luat la întrebări în momentul în care vâlceanul a ieșit pe ușile spitalului, însă el a devenit recalcitrant și a nu recunoscut că a consumat alcool înainte de a se urca în mașină. Mai mult, omul a spus că nu e prima dată când rulează pe șosele cu viteză atât de mare. Vedeți clipul celor de la sursata.ro, mai jos.

Un vâlcean de 40 de ani a fost prins, în urmă cu puțin timp, conducând cu 175 km/h pe un sector de drum cu limită de 50 km/h. S-a întâmplat pe DN 7, la Drăganu, in judetul Arges. Barbatul din Ramnicu Valcea nu a oprit la semnalul polițiștilor, care au fost nevoiți să pornească în urmărirea vitezomanului.

Oamenii legii l-au alergat până la Morărești, iar acolo s-a văzut obligat să oprească. Verificat cu aparatul etilotest, s-a constatat că șoferul avea 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat.

El a fost condus la Spitalul Județean pentru recoltarea de probe biologice.

foto – video: sursata.ro

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like