FĂRĂ PRECEDENT la PREFECTURA VÂLCEA. Şedinţă publică prezidată de şeful cancelariei pentru că prefectul nu a ajuns la serviciu

Anunţată la ora 08.45, o şedinţă publică ce a avut loc în această dimineaţă la Prefectura Vâlcea a fost prezidată de şeful cancelariei, Mircea Nadolu, pentru că pur şi simplu prefectul Tiberiu Costea nu a ajuns la timp la serviciu. Fără precedent! În mod normal, în lipsa prefectului, cel care ar trebui să conducă şedinţele publice este subprefectul.

„Prefectul o să întârzie şi eu zic să nu pierdem timpul şi să începem şedinţa” – a spus Nadolu imediat ce a intrat în sală, comportându-se ca un personaj care manevrează tot ce mişcă prin Prefectura. Ba mai mult, i-a şi luat locul pe scaun, la prezidiu.

Întâlnirea cu pricina a avut ca subiect apariţia a încă unui focar de pestă porcină în judeţ, mai precis a încă doi porci morţi într-o gospodărie din comuna Oteşani. Prefectul Costea nu a considerat-o însă atât de importantă şi nici nu e îngrijorat de faptul că fenomenul ia amploare în Vâlcea. Omul a ajuns la sediul Prefecturii (foto jos) după ce s-a terminat şedinţa, cu ochii cârpiţi de somn şi cu o nepăsare caracteristică de când a preluat funcţia.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like