OFICIAL. 252 de teste pentru COVID-19 au fost efectuate în VÂLCEA

Autorităţile vâlcene au rectificat greşeala din buletinul de presă al Grupului de Comunicare Strategică, specificând clar că în Vâlcea sunt înregistrate, până la această oră, doar 8 cazuri de COVID-19. În acest moment, doi pacienţi sunt internaţi la Secţia Boli Infecţioase din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea, fiind într-o stare bună şi cu o simptomatologie uşoară. Alţi şase infectaţi cu coronavirus au fost transportaţi la spitale din Craiova şi Bucureşti. Mai există totuţi şi un al 9-lea vâlcean care a fost testat pozitiv cu coronavirus, însă acesta a fost izolat în Bucureşti şi se află internat tot într-un spital din Capitală.

Potrivit unui comunicat de presă al Centrului Judeţean de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei din Vâlcea, până la această oră, la nivelul județului, au fost efectuate 252 de teste. 

​”​În prezent, în centrele de carantină din județ se află 453 de persoane, dintre care 105  au fost carantinate în ultimele 24 de ore, alte 1.774 de persoane fiind în izolare la domiciliu, dintre care 198 în ultimele 24 de ore” – precizează Centrul Judeţean de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei din Vâlcea

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like