VÂLCEA. Noi cazuri de COVID 19 în rândul angajaţilor Spitalului Judeţean

Au apărut noi cazuri de coronavirus în Spitalul Judeţean deUrgenţă (SJU) Vâlcea, referindu-ne aici la angajaţii unităţii spitaliceşti. În ultimele 24 de ore, o asistentă de la Maternitatea Vâlcea, din Secţia Neonatologie, a fost confirmată pozitiv cu noul coronavirus. Aceasta se pare că a fost în concediu, iar când a vrut să se întoarcă la serviciu şi a fost supusă testului pentru COVID 19 s-a constata că este pozitivă. Soţul acesteia lucrează la Ambulanţa Vâlcea şi se pare că a fost şi el infectat. În ceea ce-l priveşte pe ambulanţiei, am primit informaţii conform cărora el „a fost în week-end la pescuit cu conducerea SAJ Vâlcea).

Cel de-al doilea caz de coronavirus din rândul agajaţilor SJU Vâlcea este la Secţia ATI. O infirmieră a fost testată pozitiv.

„Pentru a preveni răspândirea virusului, în cele două secții au fost luate următoarele măsuri: dezinfecția spațiilor, identificarea contacților apropiați ai celor două cazuri în vederea recomandării de a rămâne în izolare la domiciliu pentru 14 zile, verificarea echipamentelor de protecție utilizate de către personal etc.” – precizează DSP Vâlcea într-un comunicat de presă.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like