VIDEO – RÂMNICU VÂLCEA: Tânăr bănuit că s-a urcat drogat la volan, încătușat în plină stradă

UPDATE: În urma probatoriului administrat, organele de cercetare penală din cadrul Biroului Rutier al Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea au dispus reținerea, pe o perioadă de 24 de ore, a tânărului de 22 de ani, acesta fiind încarcerat la Centrul de Reținere și Arest Preventiv al I.P.J. Vâlcea.

Incident în plină stradă azi, 29 octombrie 2020, în municipiul Râmnicu Vâlcea. Un tânăr a fost încătușat de polițiști după ce a refuzat să se supună testului anti-drog și a devenit agresiv cu oamenii legii. Întâmplarea a avut loc în Lenin Sud, iar polițiștii au deschis un dosar penal în această cauză.
“La data de 29 octombrie a.c. polițiștii din cadrul Biroului Rutier al Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea au oprit pentru control, în municipiu, un autoturism înmatriculat în Mare Britanie, existând date despre conducătorul auto că ar conduce sub influența substanțelor interzise.

Conducătorul auto, un tânăr de 22 de ani, din Mihăești a refuzat sa fie testat cu aparatul DRUGTEST acesta fiind condus la o unitate spitalicească în vederea recoltării de probe biologice.

Pe timpul transportului bărbatul a început să devină agresiv atât verbal cât și fizic la adresa polițiștilor, acesta fiind coborât din autospeciala și cu sprijinul altor polițiști s-a reușit imobilizarea și încătușarea bărbatului.

De asemenea, la unitatea spitalicească tânărul a refuzat prelevarea de probe biologice.

În cauză a fost întocmit un dosar penal în care se fac cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice cercetările fiind efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea” – precizează Poliția Vâlcea.

sursa video: Catalin Catalinoiu Facebook

You May Also Like