Tineri din Vâlcea, prinși după mai bine de o lună de când au jefuit un magazin

Produse cosmetice, alimente și țigări în valoare de circa 3000 de lei. Asta au furat 3 tineri dintr-un magazin mixt de pe raza comunei Roești, iar apoi au fugit cu un autoturism pe care ar fi fost montate plăcuțe cu numere de înmatriculare false. Infracțiunile au fost comise la sfârșitul lunii februarie 2022, însă abia ieri, 31 martie, s-a reușit finalizarea anchetei și identificarea suspecților.

“Din cercetări, s-a stabilit că, în noaptea de 19 spre 20 februarie a.c., trei bărbați, de 18, 24 și 41 de ani, toți din comuna Lăcusteni, ar fi sustras dintr-un magazin mixt din comuna Roești, mai multe bunuri, prejudiciul fiind de aproximativ 3000 de lei. De asemenea, aceștia s-ar fi folosit de un autovehicul pe care ar fi fost montate plăcuțe cu numere de înmatriculare false.

În urma investigațiilor și activităților operative desfășurate de polițiști, la data de 31 martie a.c., s-a reușit indetificarea celor trei bărbați bănuiți de comiterea faptelor.

În urma administrării probatoriului, față de bărbatul de 24 de ani, organele de cercetare penală au dispus, pe bază de ordonanță, reținerea acestuia pentru 24 de ore, acesta fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt calificat și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Dosarul cauzei va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu cu propunere de trimitere în judecată” – se arată într-un comunicat al IPJ Vâlcea.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like