VALEA OLTULUI, „șoseaua morții” în Vâlcea! CNADNR obligata la despăgubiri de sute de mii de lei!

Starea dezastruoasa a infrastructurii rutiere a fost una din principalele cauze a producerii de accidente de cirulatie in judetul Valcea. Evident ca cele mai multe si mai grave evenimente rutiere au avut loc pe DN 7, Pitesti – Ramnicu Valcea – Sibiu, acolo unde anual isi pierd viata foarte multe persoane, iar altele sunt ranite grav.

Conform evz.ro, Compania Națională de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania se judecă în zeci de procese cu cei care au avut de suferit în urma accidentelor de circulație sau cu rudele celor decedati, victimele acuzand starea dezastruoasa a infrastructurii rutiere. Astfel, pagubele solicitate sunt destul mari.
In Valcea, Sectia de Drumuri Nationale, ce este in subordinea DRDP Craiova, se judeca in 9 astfel de dosare, iar pagubele solicitate de victime in instanta se ridica la suma de 28.762 lei. „În județul Vâlcea, respectiv pe DN 7, Valea Oltului, au loc cele mai multe evenimente rutiere” – sustin reprezentantii CNADNR, citati de evz.ro. Pentru 2015, direcţia a achitat despăgubiri pentru alte nouă dosare, în valoare totală de 133.368 lei.

sursa foto: adevarul.ro

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.