Digitalizare! La Prundeni, impozitele și taxele pot fi plătite online. Încă o săptămână pentru bonificația de 10%

Administrația locală din Prundeni se numără printre localitățile rurale din județul nostru în care digitalizarea nu este un domeniu… SF! Cetățenii (indiferent de locul în care au domiciliile) care au de plătit impozite și taxe la Primăria Prundeni au la dispoziție, și în acest an, posibilitatea de a-și achita aceste dări online, adică fără a se deplasa efectiv în localitatea din nordul municipiului Drăgășani. Ei trebuie să dispună de un cont în care să aibă bani, de un dispozitiv (computer, telefon, tabletă etc.) .și de o conexiune care să le permită accesul la internet. Persoanele interesate trebuie să acceseze adresa www.primaria-prundeni.ro, să aleagă opțiunea „Plata impozite și taxe locale”, iar ulterior există atât posibilitatea creării unui cont nou pentru persoane care nu au deja unul creat, dar și posibilitatea conectării în cont (pentru persoane care și-au creat deja un astfel de cont virtual). Toate tranzacțiile vor fi efectuate în lei.

„Primăria comunei Prundeni respectă toate reglementările prevăzute de Regulamentul (UE) 2016/679 – GDPR și prelucrează datele cu caracter personal ale cetățenilor și angajaților în baza unei obligații legale pentru a îndeplini o sarcină de interes public sau ca urmare a exercitării autorității publice. Apreciem și vă mulțumim pentru sprijinul acordat în păstrarea confidențialității corespondenței noastre cu cetățeanul”, se arată într-un anunț al Primăriei Prundeni.

Evident, persoanele care nu știu sau nu doresc să plătească impozitele și taxele locale în formatul acesta online pot merge la casieria Primăriei Prundeni. Acolo vor avea atât posibilitatea de a plăti cu numerar, cât și varianta de a plăti cu cardul.

Primărița Cristina Munteanu ne-a informat că și în comuna Prundeni impozitele locale vor putea fi plătite cu bonificație de 10% până la data de 1 aprilie 2024. Această bonificație se acordă persoanelor care își plătesc integral impozitele pentru anul în curs (indiferent de modalitatea în care aleg să facă plata).

You May Also Like