15 decembrie 2022

A fost semnat contractul de execuție lucrări a proiectului “Reabilitare, modernizare și extindere sistem de iluminat public în Orașul Horezu”

Recent, primarul orașului Horezu, Nicolae Sărdărescu, a semnat contractul de execuție lucrări a proiectului „Reabilitare, modernizare și extindere sistem de iluminat public în Orașul Horezu, Județul Vâlcea”. Valoarea totală a investițiilor s-ar ridica la peste 7 milioane lei, iar durata lucrărilor este de 9 luni de la data emiterii ordinului de începere și predare a amplasamentului.

“Toate străzile, inclusiv ulițele din sate și cele ce fac legatură între ele, vor beneficia de această nouă investiție. În total, vor fi montați peste 1100 de stâlpi și se vor înlocui integral vechile branșamente și cabluri, unele dintre acestea având o vechime de 50-60 de ani de când au fost introduse. Totul va fi nou, după cele mai moderne standarde! Vor fi montate lămpi LED pe toți stâlpii. Noutatea absolută va fi aceea că la sediul primăriei va funcționa un dispecerat, cu toată tehnica necesară, astfel încât orice incident care va apărea pe traseu se va rezolva în cel mai scurt timp posibil. Nu va mai fi nevoie să ne sune oamenii ca să rezolvăm lucrurile, ci vom interveni în mod direct – spune primarul Nicolae Sărdărescu. 

You May Also Like