16 ianuarie 2017

APAVIL RÂMNICU VÂLCEA: Lăsați apa să curgă. Toate cheltuielile vor fi suportate de societate!

Conducerea Apavil Ramnicu Valcea vine cu noi precizari in ceea ce priveste calitatea apei care curge la robinetele valcenilor. Pentru ca apa este in continuare murdara, Apavil recomanda valcenilor sa lase apa sa curga, iar cheltuielile vor fi suportate de societate.

„Urmarea avariei majore la conducta de apa DN 1200 mm remediata in data de 14.01.2017 comunicam tuturor consumatorilor din Municipiul Rm Valcea, Bujoreni, Daesti, Calimanesti, Brezoi ca astazi 16.01.2017, impreuna cu Directia de Sanatate Publica Valcea s-au recoltat si analizat probe de apa.
De asemenea s-au verificat Statiile de potabilizare din Brezoi – Valea lui Stan si din Rm Valcea – Nord constatandu-se ca sursa lac Bradisor nu inregistreaza modificari de calitate iar Statia Valea lui Stan din Brezoi functioneaza in parametrii tehnologici iar apa furnizata de APAVIL SA se incadreaza in parametrii Legii 458/2002R.
Apa din sistemul de distributie din Rm. Valcea prezinta culoarea modificata, parametrii turbiditate si culoare inregistrand valori peste concentratia maxima admisa conform legislatiei amintite mai sus.
Rugăm toţi abonaţii afectaţi să-şi asigure in continuare o rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada mentionata. In vederea reducerii riscurilor pentru sanatate datorate consumului de apa recomandam utilizarea apei din retea ca agent termic si pentru satisfacerea nevoilor menajere.
Ne cerem din nou scuze pentru acest inconvenient si va asiguram ca in aceasta perioada echipele de interventie ale APAVIL SA fac in continuare eforturi sustinute pentru remedierea situatiei neplacute in cel mai scurt timp posibil si dispun de stocuri de substante adjuvante tratarii apei din sistemul de distributie in vederea aplicarii tuturor masurilor tehnice pentru incadrarea in parametrii de calitate prevazuti de Legea 458/2002R.
Intrucat apa este tulbure la robinetele consumatorilor si in aceasta seara, revenim cu recomandarea catre utilizatori ca acestia sa lase sa curga cantitatea de apa necesara eliminarii apei cu impuritati, cheltuielile ocazionate de cantitatea de apa eliminata fiind suportate de catre APAVIL SA pentru toti clientii cu care aceasta are incheiat contract.
Vom reveni cu un anunt privind calitatea apei din retea la momentul in care aceasta se va incadra in toti parametrii de potabilitate prevazuti de Legea 45 8/2002R si va putea fi utilizata ca apa potabila” – anunta conducerea APAVIL.

You May Also Like

9 thoughts on “APAVIL RÂMNICU VÂLCEA: Lăsați apa să curgă. Toate cheltuielile vor fi suportate de societate!

  1. CE SA INTELEG CA LUNA ACEASTA NU PLATESC APA CONSUMATA DACA LAS ROBINETUL DESCHIS?

  2. „Rugăm toţi abonaţii afectaţi să-şi asigure in continuare o rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada mentionata.”-care perioada nene?si cum imi scazi apa?..ca se invarte apometrul.

  3. Profesionalism 0 barat , o conducere pusa pe criterii politice nu are cum sa rezolve probleme. Intr-o tara precum Germania pana acum compania asta nu mai exista. Sunt deja 3 zile de la avarie si nu se vede nici-o imbunatatire. Totul se desfasoara in ritmul bolnav al conducerilor puse politic si inapte sa dezvolte sau sa previna

  4. Da luna asta este apa moka. Luna viitoare se va scumpi metrul cub de apa pana vor recupera banii pe apa moka de luna aceasta. Exista hidranți în oraș. De ce nu deschid hidranții pentru curățirea conductelor și limpezirea apei??? Pentru ca la hidranți apa nu este contorizata.

  5. Cine plătește filtrele de apa de la centrale? Cine plătește filtrele de apa pentru portabilitatea ei? APAVIL este o societate care știe numai sa verifice un fel de lupul moralist. La execuție vai de mama lor. Dacă nu fac fata avarie, sa scoată din birourile alea calduroase toți angajații gradați angajați cu biletele de diferite culori politice.

  6. Nu va mai alarmati ave-ti rabdare oameni ca peste tot in toata tara au fost probleme!!!!Numai asa stiti cine cine plateste

  7. S-ai ia mama dracu de incompetenti cu cine i-a pus in functii. Auzi ” lasati apa sa curga” pai cat ba nenorocitilor s-o lasam sa curga, o zi, o saptamana, o luna, cat ? Ca de trei zile le robinete curge aceiasi apa jegoasa de s-au inrosit toate obiectele sanitare, nu mai vorbim de filtre care le-a luat dracu. Si daca lasam apa sa curga apometrul inregistreaza si sincer nu cred ca o sa platiti voi apa inregistrata.

  8. Ce sa spun,chiar ne iau de prosti.Dar de ce Apavil nu isi face singura golirile.Fiecare traseu are robinet de aerisire si golire.De ce nu fac ei chestia asta.Vin cu comunicate despre care nu vor mai recunoaste cind te factureaza.

  9. Nu inteleg cum se va proceda pentru ca noi sa nu platim apa neconforma din cele 4-5 zile. Vom plati mai putin cu 1-2 metri cubi la sfarsitul lunii? Care e modalitatea de a nu plati acea apa mizerabila? Dorim lamuriri!!!

Comments are closed.