APROAPE DE FINAL! 17 milioane euro, pentru sistemul de termoficare din Râmnic! (VIDEO)

Consiliul Județean Vâlcea reabilitează, cu fonduri europene, rețelele primare și secundare de termoficare din Municipiul Râmnicu Vâlcea, investiție cu o valoare totală de cca 17 milioane euro.

Proiectul cuprinde lucrări de reabilitare a 3,25 km rețea primară și 10,033 km rețea secundară de termoficare, divizate în patru contracte, care se derulează în mai multe zone din Râmnic.

“La această dată ne aflăm în procedura de recepție la terminarea lucrărilor pentru tronsoanele de rețele secundare aferente punctelor termice PT 7 (Calea lui Traian și strada Florilor), PT 14 (străzile Știrbei Vodă si Gabriel Stoianovici) și PT 34 (străzile Mihai Viteazul și Grigore Procopiu) fiind reabilitați 3,5 km de rețea secundară.

Restul lucrărilor se află într-un stadiu avansat de execuție, termenul de finalizare fiind toamna anului 2023.

Prin implementarea acestui proiect se vor reduce pierderile în rețeaua de termoficare, și, implicit, va crește eficiența energetică a sistemului de încălzire din Municipiul Râmnicu Vâlcea, ceea ce înseamnă costuri mai reduse pentru populație” – susține președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu.

loading...

You May Also Like