Cu bani de la CJ Vâlcea, SENS GIRATORIU la Mihăești!

CJ Vâlcea și Primăria Mihăești s-au ”aliat” pentru binele comunității, intenționând să construiască un sens giratoriu în zona Buleta, la “Plute”, la intersecția drumului comunal 128 cu DN 67. Acum, în acea zonă este o intersecţie ce reprezintă una din căile de legătură ale comunei, iar vizibilitatea pe drumul naţional, la intrarea în curbă, atât din direcţia Rm. Vâlcea – Tg. Jiu, cât şi din direcţia Tg. Jiu – Rm. Vâlcea, este redusă. Acolo se pot produce evenimente rutiere şi de aceea autorităţile au decis să ia măsuri şi să amenajeze un sens giratoriu. Soluţia propusă asigură desfăşurarea continuă a circulaţiei şi are rol de colectare, selectare şi distribuire a traficului rutier, asigurând accesul spre şi dinspre toate direcţiile.

“Ne ținem de cuvânt și, în parteneriat cu Primăria Mihăești, vom construi un SENS GIRATORIU, în zona Buleta. Da, dragi prieteni, de ani buni, am tot adus directori de la nivel național și reprezentanți zonali, pentru că mi-am dorit foarte mult un sens giratoriu în intersecția DN 67-DC 128 (<Plute>- zona Buleta).

Evident, în această perioadă, am colaborat și am ținut aproape de administrația locală și de primarul Constantin Bărzăgeanu.

Pentru că așteptarea se prelungește și intersecția este una complicată și periculoasă, am decis să propun Consiliului Județean Vâlcea alocarea de fonduri pentru amenajarea acestui sens giratoriu, foarte important pentru siguranța traficului rutier din zonă.

În vederea realizării investiției, în prima ședință ordinară din acest an, Consiliul Județean Vâlcea a aprobat asocierea județului Vâlcea cu localitatea Mihăești și a alocat, în acest scop, banii necesari pentru execuția lucrărilor” – susține președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu.

loading...

You May Also Like