18 octombrie 2016

FOTO: Centrele de plasament din Râmnicu Vâlcea, verificate de președintele Costi Rădulescu

Ca urmare a numeroaselor probleme semnalate de mass-media, dar si de cetateni in legatura cu centrele de plasament din municipiul Ramnicu Valcea, presedintele CJ Constantin Radulescu a luat decizia de a verifica personal aceste locatii. Astfel ca luni, 17 octombrie 2016, seful judetului a evaluat activitatea centrelor de plasament ale DGASPC Vâlcea – „Ana” si „Andreea”.

”Supraveghez personal centre de plasament și voi acorda în continuare o atenție deosebită problematicii cu care ne confruntăm la nivelul acestora.
Fac acest lucru pentru că aici vorbim despre tineri și copii cu probleme deosebite și, iată, și despre tinere mame, victime ale violenței domestice, ajunse în Centrul maternal unde li se oferă protecție și șansa de a rămâne alături de copiii lor, evitând astfel abandonul.
Tot în centrele noastre trebuie să acordăm o atenție deosebită și bătrânilor aflați în dificultate. Este, așadar, un domeniu extrem de sensibil și vreau să-i sprijin, în condițiile legii, pe toți colegii mei angajați ai Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vâlcea, în activitatea de zi cu zi.
Problemele sunt mai multe și, din păcate, bugetul nostru este destul de limitat, însă ne vom gospodări în așa fel încât anul viitor să avem condiții din ce în ce mai bune în centrele DGASPC Vâlcea” – a marturisit Constantin Rădulescu, presedintele Consiliul Judeţean Vâlcea.

img_5224 img_5225

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.