31 decembrie 2016

FOTO-VIDEO: Pericol de accidente noaptea la RÂURENI. Cetățenii cer să se ia măsuri!

UPDATE: Purtatorul de cuvant al Primariei Ramnicu Valcea, Daniel Ionescu, ne-a declarat ca in zona cu probleme s-a intervenit deja, specialistii constatand ca defectiunea la sistemul de iluminat public a fost cauzata de ceasul de reglare. De asemenea, zona este supravegheata in permanenta acum pentru a remedia alte eventuale probleme.

Zona Râureni, pe patru benzi, in Ramnicu Valcea, a fost și este în continuare o zona periculoasa din punct de vedere al accidentelor rutiere. Acolo, in ultimii ani, au avut loc accidente rutiere extrem de grave, in urma carora multe persoane si-au pierdut viata. Cei mai expusi sunt pietonii si mai ales acum, cand, noaptea, pe o portiune destul de mare nu este aprins iluminatul public. Locuitorii din zona Râureni au sunat, in ultimele zile, de nenumarate ori la Primaria Ramnicu Valcea, in special la DADP, insa raspunsul a fost unui incredibil: „nu sunt echipe de interventie!”. Adica nu are absolut nicio importanta pentru administratia publica locala ca viata persoanelor care tranziteaza zona, ca pietoni sau ca participanti la trafic, este pusa in pericol, iar riscul de a se produce accidente rutiere este mare.

Iata ce spune unul dintre localnici, caruia ii vom pastra anonimatul: „Puteti scrie un articol despre iluminatul stradal din zona Raureni (intre Marna si scoala Raureni)? Nu functioneaza de 3 zile, sunt aprinse ziua, iar noaptea luminile sunt stinse si nu se vede acostamentul deloc. Se pot intampla foarte multe accidente. Locatarii din zona au sunat la tel verde s-a facut legatura la DADP si nu s-a luat nicio masura pentru ca <nu exista echipa de interventie>. De trei zile nu exista echipa de interventie. Am sunat personal si am fost plimbat de la o institutie la alta cu pretextul ca nu noi ne ocupam”.

Speram ca acest apel sa ajunga in atentia primarului Mircia Gutau.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.