FOTO- VIDEO. Primarul Gutău a depus jurâmântul: “Să lăsăm politica deoparte și tot ceea ce facem să facem în folosul cetăţenilor”

Azi, 27 octombrie 2020, primarul municipiului Râmnicu Vâlcea, Mircia Gutău, a depus jurământul pentru noul mandat. Evenimentul a avut loc la sala Filarmonicii “Ion Dumitrescu”, în acelaşi timp constituindu-se şi noul Consiliu Local. Edilul Gutău a anunţat cu această ocazie că în scurt timp o să convoace o altă şedinţă CL în care să se aleagă viceprimarii cu care va face echipă de acum încolo.

“Aş vrea să le mulţumesc vâlcenilor pentru încrederea şi demnitatea pe care mi-au acordat-o pentru a patra oară de a deveni primar al municipiului Râmnicu Vâlcea. Le mulţumesc pentru acest lucru! Vreau să îi asigur că voi face exact ce am spus în jurământ: tot ceea ce îmi stă în putinţă să duc la îndeplinire programul cu care am câştigat alagerile. Sper ca odată cu constituirea Consiliului Local să lăsăm politica deoparte şi tot ceea ce facem să facem în folosul cetăţenilor municipiului Râmnicu Vâlcea” – a spus primarul Mircia Gutău.

În final, trebuie să menționăm că serviciul religios, ce a avut loc în cadrul ceremoniei, a fost oficiat de preotul Ion Bănuță.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like