MĂLAIA. Contracte de finanțare, semnate de primarul Dinculescu

/

Primarul comunei Mălaia, Gheorghe Dinculescu, a semnat contractul de finanțare pentru proiectul de introducere a conductei de canalizare în satul cu același nume. Edilul șef susține că proiectul de canalizare este actualizat cu noua tehnologie care se aplică în prezent, inclusiv din punct de vedere legislativ. Valoarea proiectului privind canalizarea este de peste 10 milioane de lei, iar primarul spune că se vor mai iniția proiecte și pentru extinderea atât a rețelei de apă, cât și a celei de canalizare.

“Continuăm investițiile în comună, pentru a sa dezvoltare. S-a semnat contractul pentru canalizare în satul Malaia prin programul <Anghel Saligny>, proiect în valoare de 10.600.000 lei. De asemenea, prin AFIR, s-a semnat contractul pentru dotarea cu autoutilitară a compartimentului de Asistență Socială, proiect în valoare de 25.000 euro” – anunță Primăria Mălaia.

7,2 milioane de lei a obținut comuna Mălaia, prin Programul Național de Investiții (PNI) Anghel Saligny, fonduri ce vor fi folosite pentru a extinde rețeaua de apă pe o lungime de 3,5 kilometri și a reabilitata gospodăria de apă. Alimentarea cu apă potabilă în satul Mălaia devenise o prioritate, a considerat primarul Gheorghe Dinculescu. Mălaia are introdusă rețeaua de apă de zeci de ani, iar în perioada anilor ’80, atunci când s-a construit hidrocentrala, bazinul nu a mai fost reabilitat.

loading...

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like