O nouă investiție foarte necesară în Brezoi:
Bloc ANL cu 30 de apartamente

Administrația din Brezoi continuă să atragă finanțări din fonduri nerambursabile și investiții pentru dezvoltarea și modernizarea orașului-capitală al nordul județului. Edilul Robert Schell și echipa pe care o coordonează în cadrul Primăriei Brezoi aveau de mai mult timp ca obiectiv găsirea unei soluții pentru asigurarea de locuințe specialiștilor care lucrează în orașul de pe Valea Lotrului. Au fost avuți în vedere, în mod prioritar, specialiștii din domeniul medical; însă, administrația locală lua în calcul și posibilitatea ca o parte din viitoarele locuințe să fie acordate și altor categorii de profesioniști, cum ar fi cei care activează în domeniul educației, dar și tinerilor din oraș.

Și iată că eforturile administrației locale nu au rămas nerăsplătite! De curând, Primaria orașului Brezoi a primit confirmarea finanțării pentru construirea unui bloc de tip ANL cu 30 de apartamente. Pentru că numărul apartamentelor este suficient pentru a «stinge», cel puțin în primă fază, nevoia acută de locuințe pentru personalul medical și nu numai, administrația locală are în vedere ca zece astfel de apartamente să fie destinate specialiștilor din sectorul medical. Celelalte 20 de apartamente care vor fi construite în blocul ANL vor fi acordate tinerilor din oraș (evident, în baza unor criterii; cele mai importante fiind cele legate de vârstă și de situația de a nu fi proprietarii unor altor locuințe), dar și altor categorii de profesioniști care lucrează în Brezoi și nu dețin locuințe.

„Această inițiativă vine ca un răspuns la investiția ȋn noul bloc ANL, care va oferi tinerilor, medicilor și altor specialiști din localitate condiții de locuire accesibile, dar la standarde actuale, cu accent pe eficiență energetică și confort. Investițiile ȋn capacitatea de locuire și calitatea locuirii vin ȋn completarea celorlalte investiții, destinate infrastructurii medicale, educaționale, administrative, de utilități publice sau de recreere, pe care le derulăm”, a anunțat administrația locală din Brezoi.

You May Also Like