24 mai 2022

Primăria Drăgășani lansează campania “Adoptă un câine de la adăpost”


În România, doar 1 din 10 câini maidanezi ajunge să fie adoptat. În adăposturi sunt sute de câini care așteaptă să își găsească o familie și să ducă o viață mai bună decât cea din spatele gratiilor. Locuitorii municipiului Drăgășani sunt încurajați să adopte un câine de la adăpost. Primăria Drăgășani a lansat un apel către cetățeni pentru că adăpostul municipiului a devenit neîncăpător.

“În acest moment, adăpostul Câini fără stăpân al Primăriei Municipiului Drăgășani, este ocupat la CAPACITATE MAXIMĂ. Lansăm cu această ocazie, INVITAȚIE tuturor persoanelor care doresc să adopte un câine:

ADOPȚIA câinilor din Adăpost, de către Persoane Fizice (vârsta peste 18 ani) se realizează cu prezentarea următoarelor documente:
-copia dovezii spațiului din care să rezulte condițiile corespunzătoare de creștere și adăpostire a câinilor (exemplu: contractul casei, contractul unui teren etc.);
-copia dovezii resurselor materiale pentru creșterea și întreținerea câinilor (exemplu: adeverință venit, extras de cont bancar, fluturaș salariu, talon pensie, etc.);
-copia CI;
-acordul asociației de proprietari sau, după caz, a vecinilor, în cazul adoptării a mai mult de 2 câini (valabil pentru persoanele care locuiesc la bloc).
ADOPTIA de către ONG-uri și alte persoane juridice se realizează cu prezentarea următoarelor documente:
-dovada spațiului din care să rezulte condițiile corespunzătoare de creștere și adăpostire a câinilor (exemplu: contractul unui teren, contract de închiriere, copia autorizării adăpostului – dacă este cazul etc.);
-copia CUI
-copia certificat ANSVSA
-delegație pe numele persoanei care realizează adopția (administratorul poate adopta fără delegație dacă prezintă prima pagină a Actului Constitutiv)
-Copia certificatului mijloc de transport
-copia autorizare DDD” – se arată în anunțul Primăriei municipiului Drăgășani.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like