30 august 2017

PRIMĂRIA RÂMNICU VÂLCEA: „În perioada imediat următoare, Nordul va deveni un șantier”

Tot mai multe reacţii negative au venit în ultima perioada de la râmnicenii care locuiesc în cartierul Nord al municipiului Râmnicu Vâlcea. Oamenii s-au simţit nedreptăţiţi de faptul că în Ostroveni se inaugurează investiţii pe bandă rulantă, în timp ce, spun ei, Nordul a fost uitat. Pe site-urile de socializare au început să fie postate tot mai multe fotografii de la locurile de joacă care arată deplorabil sau de la parcurile din zonă care nu sunt modernizate.

În acest context, conducerea Primăriei Râmnicu Vâlcea a dorit să-i liniştească pe cetăţenii din Nord, iar în seara zilei de marţi, 29 august 2017, a anunţat pe Facebook începerea lucrărilor şi în acest cartier. Iată ce spune primăria:

„În preambul la Raportul Primarului Mircia Gutău! Ar trebui să ne reamintim cum arăta orașul în momentul în care primarul Mircia Gutău a revenit în fruntea primăriei. Un dezastru! Adeptul lucrului bine făcut și pe etape s-a concentrat mai întâi pentru accelerarea modernizării Zonei Centrale, unde deja lucrările se apropie de final grație insistenței dar și a măsurilor pe care le-a luat, dispus fiind, cu toate riscurile, să treacă chiar la rezilierea contractului cu firma constructoare. A luat la pas cartierul Ostoveni, unde, tot ce construise nimeni nu s-a preocupat să mențină în bună stare și acum putem spune, fără falsă modestie, că avem două centre civice în municipiu. Ștrandul Ostroveni, care acum arată senzațional, a fost una dintre preocupările sale majore. A demarat construcția bretelelor care va rezolva, odată pentru totdeauna problema traficului auto din oraș. Este finalizat studiul de fezabilitate la Arenele Romane și, în cel mai scurt timp, vor începe lucrările de modernizare. Așa cum a promis Căminul de Bătrâni din Ostroveni este în acest moment operațional și astfel vâlcenii se vor putea bucura de acum de o bătrânețe decentă în condiții excelente. Au fost demarate în tot orașul foarte multe proiecte și, din fericire, cea mai mare parte dintre ele au fost deja finalizate. În Cartierul Ostroveni s-au făcut ce e drept mai multe reabilitări la locurile de joacă și nu numai. În Nord s-au identificat deja locurile unde se va acționa și, spre surpriza locuitorilor din zonă, curând vor începe lucrări de construcție a mai multor obiective de investiții. Vestea concretă este că vor începe lucrările de construcție efectivă a parcului de la Liceul Forestier. Astfel în perioada imediat următoare Nordul va deveni un șantier. Primarul Mircia Gutău îi asigură pe toți locuitorii din toate cartierele orașului că va trata cu seriozitate dezvoltarea lor în mod egal și în final toată lumea va fi mulțumită”.

Claudia Stanciu

O poti contacta pe Claudia Stanciu la adresa de e-mail: claudia_stanciu22@yahoo.com

You May Also Like

3 thoughts on “PRIMĂRIA RÂMNICU VÂLCEA: „În perioada imediat următoare, Nordul va deveni un șantier”

  1. Cand se va asfalta strada Lespezi? Il invit pe domnul primar la o plimbare pe strada Kalamata pe tronsonul intrare din DN7 si pana la strada Straubing, pe strada Straubing si apoi pe strada Lespezi. Toti locuitorii platesc acelasi impozit. Dorim aceleasi conditii. Cei care au lucrat la canalizare si-au batut joc. Cum s-au receptionat lucrarile pe strada Lespezi? Din birou?

  2. De fapt , nimic concret , pai cu reabilitarea unui amarât de parc vrea domnul primar sa ne ia noua nordistilor ochii ? Nu s-a facut domne nimic in cartierul nord de la alegerile din vara lui 2016 .Acum e in lucru sensul giratoriu de pe Republicii si locul de joaca de la gradinita nord 2 , in rest vorbe …… vorbe . Poate trece cineva de la primarie sa vada cum arata asa zisul spatiu verde sau parculet ( intre restaurant VFM si Hidroelecrica ) .

  3. Vrem un strand in zona Nord si noi platim taxe si impozite cum platesc cei din Ostroveni care au doua stranduri iar noi nu avem nici nu strand.Eu cu taxele mele si impozitele mele platite la primarie vreau sa fie folosite pentru construirea unui strand in zona Nord.Eu n-am nici copii nici nepoti si de ce sa amenajeze locuri de joaca pentru copii altora din taxele platite de mine,vreau strand d-le primar Mircia Gutau in zona Nord.

Comments are closed.