21 septembrie 2023

Primarul Avan, din Păușești Otăsău: “Am încredere că nu se mai solicită sume de bani la părinți pentru hârtie igienică, detergenți, săpun lichid”

Nu este doar un primar gospodar, ci este un primar care ține cont de părerile cetățenilor, care se preocupă și de cele mai mărunte probleme ale comunității și acționează doar pentru binele oamenilor. Vorbim despre primarul comunei Păușești Otăsău, Cătălin Avan, care, recent, a precizat că școlile din localitatea sa sunt dotare cu tot ce trebuie, iar părinților nu trebuie să li se mai ceară bani pentru absolut nimic. Preocuparea edilului pentru ca elevii din Păușești să aibă condiții excelente este de notorietate. Și deși mai pot exista mici deficiențe, primarul Avan este dispus să le rezolve pe toate.

“Stimați părinți ai elevilor din Păușești! Dacă ați identificat probleme după începutul de an școlar, probleme ce considerați că ar trebui remediate, vă rog frumos să mi aduceți la cunoștință în public sau în privat! Eu am încredere că nu se mai solicită sume de bani la părinți pentru hârtie igienică, detergenți, săpun lichid, etc, ca până îm anul 2016, am încredere că la sălile de clasa și dependințe totul este îm regulă. Vă precizam că, de luni, eficientizăm și transportul elevilor (reintroducem cursele cu autocarul) , ne așteptăm ca și catalogul electronic să fi fost actualizat cu noile adrese de e-mail ale părinților sau SMS, cred că ne-am făcut treaba! Dar vă rog sa nu evitați să mă contactați în privat! Să remediem tot! Vă asigur că totul rămâne confidențial! Și că vom corecta ce avem de corectat! Un an nou școlar cu multe împliniri pentru elevi! Urmează curând întâlnirea cu părinții, la sediul Casei de Cultura! Ținem aproape de învățământ! Să siguri” – a precizat primarul comunei Păușești Otăsău, Cătălin Avan, pe pagina sa de Facebook.

You May Also Like