29 septembrie 2022

Primarul GÎNGU: Cuplurile de aur, sărbătorite și premiate la Bujoreni

Cele mai longevive cupluri din comuna Bujoreni vor fi sărbătorite și premiate în cadrul unei ceremonii speciale. Anunțul a fost făcut de primarul Gheorghe Gîngu, care și-a exprimat admirația pentru cei care au demonstrat că familia este de neprețuit și care, zi de zi, de dau o lecție de viață, de înțelepciune și statornicie.

“Ați rezistat probei timpului, v-ați iubit și respectat o viață întreagă, iar pentru fidelitatea dumneavoastră vrem să vă răsplătim. Sunteți un exemplu pentru noi în ceea ce înseamnă statornicia. Familia rămâne cea mai frumoasă creație dintre un bărbat și o femeie și trebuie să o sprijinim și să o promovăm.
Tocmai de aceea, cuplurile din comuna Bujoreni care au împlinit sau vor împlini anul acesta 50 de ani de căsătorie vor fi premiate în cadrul unei frumoase ceremonii.
Vă așteptăm cu drag la sediul Primăriei Bujoreni, cu buletinele și certificatul de căsătorie, până la data de 5 octombrie 2022, pentru a verifica dacă sunt îndeplinite condițiile. Premiile de fidelitate vor fi primite de către cuplurile de aur în cadrul <Ceremoniei de premiere> din data de 15 octombrie 2022. Să auzim de bine!” – a anunțat GHEORGHE GÎNGU, primarul comunei Bujoreni.

You May Also Like